Sagt om Love it

På den här sidan finner du referenser som tycker till om våra kurser, utbildningar eller andra tjänster. Samtliga texter är godkända av respektive person för publicering. Avsändares namn samt personer nämnda i texter har i några fall redigerats eller tagits bort av tystnadspliktsskäl. Vi är djupt tacksamma för alla värmande ord vi fått och får av klienter och kursdeltagare. Tack alla!

Om utbildningen till Soul Manifestation Coach & Soulfriend


Mina varmaste rekommendationer. Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har gjort enormt stor skillnad i mitt liv och att jag är så ändligt tacksam för att jag fann vägen till Love it!
Marie

 

En Livskurs! Jag har gått många utbildningar inom hälsa, samtal,medialitet men ser att den här är den som jobbar och går mest på djupet inom mig i mitt personliga och själsliga växande. Utbildningen är seriös, välgenomtänkt och mycket bra upplagd. Utbildningen är bra strukturerad, med nya lektioner - innehåll, varje söndag. Konferenssamtal i grupp 1 ggr i veckan. Jag är även tilldelad en personlig soulcoach som jag möter utefter jag kan- "behöver". Till det är vi även i mindre grupper som också möts via Zoom eller Skype eller liknade forum. Jag - vi har många arenor att mötas på i denna utbildning. Samtidigt så styr jag över min tid! Jag deltar när jag kan och de gånger jag står över sammankomster så finns det alltid att tillgå en inspelning av det som sagts på föregående videokonferens. Jag missar inget! Kan varmt rekommendera denna utbildning. I am that, i am.
Carina Karlsson


En transformerande utbildning som väver samman djup personlig utveckling med praktiska redskap för att sedan kunna hjälpa andra. Lektion via mail varje vecka samt konferenssamtal i grupp varje vecka. Seriösa och professionella ledare. Rekommenderas varmt till personer som vill göra en varaktig förändring i sitt och andras liv.

Love Nicklasson


Jag är så tacksam att jag sa JA till mig själv och började på Soul Manifestation coach kursen. Det är en inre resa som ger så otroligt mycket och du blir medveten om mönster, agerande och framförallt blir du mer närvarande! Jai och Samya gör kursen fantastiskt bra. De bjuder verkligen på sig själv med glimten i ögat. Under kursen har det varit många aha-upplevelser och framförallt mycket hjärtlighet! En underbar community, ett stort stöd och support längs vägen! Jag kan varmt rekommendera denna kurs och Love it.

Annelie Ivarsson 

 

Om utbildningen till Hyposyntesterapeut

Jag har haft en längtan efter att hjälpa människor att må bra. Jag har inte vetat exakt hur det ska gå till och har därför gått många utbildningar. Allt har varit bra, men det har inte vibrerat i hjärtat varje gång. Det gör det nu. Hela jag vibrerar. Hyposyntesen är fantastisk och gör underverk.

Är du intresserad av att vända ut och in på dig själv, rannsaka dig själv och se vad som gömmer sig i DITT eget innersta? Hitta dina egna skuggor som du går och bär på? Det är nämligen det som krävs innan du kan hjälpa andra att må bra. Om du vågar och vill ta steget erbjuder Love it dig ett utrymme med stor öppenhet, kärlek, värme och humor. Tillgången till näsdukar är oändlig! :)

Samya delar med stort hjärta med sig av hela sin kunskapsbank och ger dig flera verktyg som du kan använda dig av när du guidar dina klienter in i deras innersta.

Den här utbildningen gagnar både din egen och dina klienters utveckling.

Att hoppa på hyposyntesterapeut utbildningen är det bästa jag har gjort. Jag har hittat hem.  
Kram
Felice O

 

Inför utbildningen hade jag en önskan av att få fler verktyg till att hjälpa andra att finna sin inre sanning. Jag fann snabbt ut att denna utbildning handlade likväl om psykologisk metodik som en inre resa i min egna själ och ett uppvaknande. Är du beredd att gå på djupet och att naket möta dig själv och finna Din sanning och dessutom hjälpa andra att finna sin är denna utbildningen för dig! Samya Thornell är en fantastiskt proffesionell, kunnig och kärleksfull lärare som leder dig mjukt, varsamt och insiktsfullt framåt på Din resa. Att anta utmaningen och anmäla mig till denna utbildning är det bästa val jag hittills tagit på min livsresa.
Marita L 

 

En helt fantastisk första termin har passerat. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, fått förståelse för mina beteenden, varför jag mår som jag mår, varför jag gör som jag gör. Våga se och ta ansvar för mig själv och mina handlingar. Acceptera HELA mig själv. Att sedan kunna använda alla dessa verktyg för att hjälpa andra att hitta sig själv, att få dem att förstå sitt eget värde är en helt magisk upplevelse. Tack för att denna utbildning kom i min väg!
ÅOm Terapeututbildningen

"Har under dessa två år lärt mig saker om mig själv och livet som jag inte trodde var möjligt. Jag har vågat utmana mig själv och använda mina kunskaper på ett sätt som jag aldrig trodde jag skulle våga. Min verktygslåda är full av verktyg som jag nu känner mig så glad, stolt och tillfreds me att använda för att hjälpa andra som vill utveckla. STORT TACK underbara Anette och Per Ola för att ni varit mina kloka och duktiga läromästare och reseledare under resans gång"
Mia H


"Är så otroligt tacksam att ni är mina mentorer och fått mej att utvecklas till den jag är idag. Er kunskap har inspirerat mig och med er kärlek och omtanke har jag fått utvecklas i lugn och ro. Tack och många kramar"
Maria S


"Jag är mycket nöjd. Bra och komplett ledareskap. Inspirerande och lärorikt. En röd tråd genom hela utbildningen som ger ett intressant innehåll och en fin grund i personlig och andlig utveckling"
Jonny J


"Jag känner en stor tacksamhet att utbildningen varit både bred, djup och sammansatt av vad jag upplever som väl genomtänkta delar. Den vetenskapliga infallsvinkeln tilltalar mig och gör det lättare att använda som förståelsegrund när dialoger och diskussioner uppstår i olika sammanhang. Den är avväpnande och gör det enklare att plantera frön och tankenötter hos andra. Utbildningen ger en tillfredsställande mix av både tankesätt, metoder och mitt i det mediala en jordnära personlig utveckling. Tacksam för att ni var och en är "er själva", att ni undviker att sätta er själv i högre position än oss andra, på piedestaler. Det inger uppfattningen att ni lever som ni lär och det skapas en tillåtande atmosfär att växa i...en äkthet"
I.W 

Recensioner på kurser.se; Recensioner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår