Sagt om Love it

På den här sidan finner du referenser som tycker till om våra kurser, utbildningar eller andra tjänster. Samtliga texter är godkända av respektive person för publicering. Avsändares namn samt personer nämnda i texter har i några fall redigerats eller tagits bort av tystnadspliktsskäl. Vi är djupt tacksamma för alla värmande ord vi fått och får av klienter och kursdeltagare. Tack alla!

Om utbildningen till Soul Manifestation Coach & Soulfriend


Mina varmaste rekommendationer. Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har gjort enormt stor skillnad i mitt liv och att jag är så ändligt tacksam för att jag fann vägen till Love it!
Marie

 

En Livskurs! Jag har gått många utbildningar inom hälsa, samtal,medialitet men ser att den här är den som jobbar och går mest på djupet inom mig i mitt personliga och själsliga växande. Utbildningen är seriös, välgenomtänkt och mycket bra upplagd. Utbildningen är bra strukturerad, med nya lektioner - innehåll, varje söndag. Konferenssamtal i grupp 1 ggr i veckan. Jag är även tilldelad en personlig soulcoach som jag möter utefter jag kan- "behöver". Till det är vi även i mindre grupper som också möts via Zoom eller Skype eller liknade forum. Jag - vi har många arenor att mötas på i denna utbildning. Samtidigt så styr jag över min tid! Jag deltar när jag kan och de gånger jag står över sammankomster så finns det alltid att tillgå en inspelning av det som sagts på föregående videokonferens. Jag missar inget! Kan varmt rekommendera denna utbildning. I am that, i am.
Carina Karlsson


En transformerande utbildning som väver samman djup personlig utveckling med praktiska redskap för att sedan kunna hjälpa andra. Lektion via mail varje vecka samt konferenssamtal i grupp varje vecka. Seriösa och professionella ledare. Rekommenderas varmt till personer som vill göra en varaktig förändring i sitt och andras liv.

Love Nicklasson


Jag är så tacksam att jag sa JA till mig själv och började på Soul Manifestation coach kursen. Det är en inre resa som ger så otroligt mycket och du blir medveten om mönster, agerande och framförallt blir du mer närvarande! Jai och Samya gör kursen fantastiskt bra. De bjuder verkligen på sig själv med glimten i ögat. Under kursen har det varit många aha-upplevelser och framförallt mycket hjärtlighet! En underbar community, ett stort stöd och support längs vägen! Jag kan varmt rekommendera denna kurs och Love it.

Annelie Ivarsson 

 

Om utbildningen till Hyposyntesterapeut

Jag har haft en längtan efter att hjälpa människor att må bra. Jag har inte vetat exakt hur det ska gå till och har därför gått många utbildningar. Allt har varit bra, men det har inte vibrerat i hjärtat varje gång. Det gör det nu. Hela jag vibrerar. Hyposyntesen är fantastisk och gör underverk.

Är du intresserad av att vända ut och in på dig själv, rannsaka dig själv och se vad som gömmer sig i DITT eget innersta? Hitta dina egna skuggor som du går och bär på? Det är nämligen det som krävs innan du kan hjälpa andra att må bra. Om du vågar och vill ta steget erbjuder Love it dig ett utrymme med stor öppenhet, kärlek, värme och humor. Tillgången till näsdukar är oändlig! :)

Samya delar med stort hjärta med sig av hela sin kunskapsbank och ger dig flera verktyg som du kan använda dig av när du guidar dina klienter in i deras innersta.

Den här utbildningen gagnar både din egen och dina klienters utveckling.

Att hoppa på hyposyntesterapeut utbildningen är det bästa jag har gjort. Jag har hittat hem.  
Kram
Felice O

 

Inför utbildningen hade jag en önskan av att få fler verktyg till att hjälpa andra att finna sin inre sanning. Jag fann snabbt ut att denna utbildning handlade likväl om psykologisk metodik som en inre resa i min egna själ och ett uppvaknande. Är du beredd att gå på djupet och att naket möta dig själv och finna Din sanning och dessutom hjälpa andra att finna sin är denna utbildningen för dig! Samya Thornell är en fantastiskt proffesionell, kunnig och kärleksfull lärare som leder dig mjukt, varsamt och insiktsfullt framåt på Din resa. Att anta utmaningen och anmäla mig till denna utbildning är det bästa val jag hittills tagit på min livsresa.
Marita L 

 

En helt fantastisk första termin har passerat. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, fått förståelse för mina beteenden, varför jag mår som jag mår, varför jag gör som jag gör. Våga se och ta ansvar för mig själv och mina handlingar. Acceptera HELA mig själv. Att sedan kunna använda alla dessa verktyg för att hjälpa andra att hitta sig själv, att få dem att förstå sitt eget värde är en helt magisk upplevelse. Tack för att denna utbildning kom i min väg!
ÅOm Terapeututbildningen

"Har under dessa två år lärt mig saker om mig själv och livet som jag inte trodde var möjligt. Jag har vågat utmana mig själv och använda mina kunskaper på ett sätt som jag aldrig trodde jag skulle våga. Min verktygslåda är full av verktyg som jag nu känner mig så glad, stolt och tillfreds me att använda för att hjälpa andra som vill utveckla. STORT TACK underbara Anette och Per Ola för att ni varit mina kloka och duktiga läromästare och reseledare under resans gång"
Mia H


"Är så otroligt tacksam att ni är mina mentorer och fått mej att utvecklas till den jag är idag. Er kunskap har inspirerat mig och med er kärlek och omtanke har jag fått utvecklas i lugn och ro. Tack och många kramar"
Maria S


"Jag är mycket nöjd. Bra och komplett ledareskap. Inspirerande och lärorikt. En röd tråd genom hela utbildningen som ger ett intressant innehåll och en fin grund i personlig och andlig utveckling"
Jonny J


"Jag känner en stor tacksamhet att utbildningen varit både bred, djup och sammansatt av vad jag upplever som väl genomtänkta delar. Den vetenskapliga infallsvinkeln tilltalar mig och gör det lättare att använda som förståelsegrund när dialoger och diskussioner uppstår i olika sammanhang. Den är avväpnande och gör det enklare att plantera frön och tankenötter hos andra. Utbildningen ger en tillfredsställande mix av både tankesätt, metoder och mitt i det mediala en jordnära personlig utveckling. Tacksam för att ni var och en är "er själva", att ni undviker att sätta er själv i högre position än oss andra, på piedestaler. Det inger uppfattningen att ni lever som ni lär och det skapas en tillåtande atmosfär att växa i...en äkthet"
I.W 

Recensioner på kurser.se; Recensioner

 

Övriga referenser

”Första mötet med Love it var tidigt på våren -09. Per Ola och Anette medverkade vid en själsmässa i Skurup. Min blick föll på deras vackra logotype. Efter genomgång av deras material och en biljett till en storseans anordnad av dem, hittade jag deras mediala utvecklingscirkel. Varannan vecka i våras och numera varje vecka har jag sedan dess åkt till dem, varje gång med en härlig nyfikenhet och spänning. All min kunskap på olika plan vad gäller det spiritualistiska har tränats upp i denna mångfacetterade utbildning. Vi tränar sittningar, intuition, möte med våra livsguider, träningar av chakraöppningar och - stängningar. Dessa möten med likasinnade har varit och är en fantastisk resa. Per Ola och Anette har breda utbildningar båda två och jag känner mig både trygg och uppskattad som människa i deras sällskap. De är mycket noga med att poängtera att det inte ska finnas någon prestation när man arbetar. Vissa av medlemmarna har varit med sedan starten och vissa har kommit till efter hand, Nu kan jag äntligen lita på min förmåga. Per Ola och Anette har efter jag har lärt känna dem på kursen blivit två mycket viktiga människor i mitt liv, då deras aldrig sinande engagemang, kunskap och medkänsla hjälpt mig mycket på många olika plan. Så tack!”
Karin J

 

”Det är första gången jag har besökt ett medium, och det är klart att jag var skeptisk. Tänkte mest kolla in och se om jag kunde komma på hur det går till, ungefär som när man ska avslöja en trolleritrick. Gissa om jag blev paff när Per Ola beskrev min pappa klockrent för mig, hur han såg ut, vad han jobbade med och hur han dog - han kan omöjligt veta detta och allt annat som kom fram. Min pappa var verkligen där! Det var en stark upplevelse.”
Peter W

 

”Jag upplevde coachingen med Anette som mycket inspirerande! Vi startade med målformulering vid första sessionen, och fortsatte sedan med session ungefär varannan vecka för att totalt ha 6 sessioner. Anette guidade mig framåt genom samtal och olika praktiska övningar. Kul övningar, som verkligen belyste de saker som jag behövde jobba med. Jag är oerhört glad över att ha blivit coachad av Anette, och coachingen har gett mig ett bra avstamp inför framtiden!”
Per

 

”Meditationskvällarna hos Anette och Per Ola har gett mig så mycket lugn och ro inombords. Nu tar jag steget vidare in i en medial utvecklingscirkel vilket jag ser fram emot jättemycket”
Karin

 

”Hej Per Ola,

Vill tacka för sittningen 24/4. Jag kan inte beskriva hur mycket det betydde för mig att höra av både mamma och pappa och deras meddelanden. Jag vill också berätta att jag fick en förklaring (tror jag i alla fall) på det mamma sa om silver, bestick, smycken, el dyl. Arvegods. Inte så mycket...etc. När jag gick hem från sittningen fick jag för mig att se efter vad de hade i fiskbilen på torget och eftersom de hade fantastisk röding, köpte jag en stor sådan. När jag sedan tillredde den på kvällen kom jag plötsligt på att kolla i en av mina kökslådor, som sällan används. Och där låg de fiskbestick i silver (svarta och oputsade, men dock) ett dussin, som pappa gav till mig när mamma var död och han menade på att jag behövde dem bättre än han, när han nu var ensam. 

Min yngste lillebror trodde mer på en silverbrosch från mormor som mamma, till sin stora sorg, tappat en gång. Men jag tror att hon menade besticken. Hon var ju noga med att ta vara på saker, så hon kanske menade att jag borde putsa - och använda - dem? Så det ska jag göra. Du sade också att pappa talade om både tacksamhet och bitterhet och vad det nu var. Kom att tänka på den dikt han skrev och skickade till mamma från ett av sanatorierna redan i slutet av 40-talet (möjligen början 50-talet) och som har följt familjen genom åren. Bl a blev det texten i dödsannonsen efter mamma.

Den är så här:
När du tacksamt gläds åt livets lyckostunder och möter varje dag med oförminskat hopp. När du ödmjukt också fattar sorgens mening och i varje motgång ser en gnista gott. Då först får livet mening.

Det är fler saker som jag kommit på och jag är väldigt glad över att jag bad dig göra en CD, som kan påminna mig, och som jag kan spela upp för mina skeptiska bröder och för min dotter, som verkligen är öppen för att lyssna. Ville inte störa, men tänkte att du kanske skulle tycka om att höra lite av vad jag kommit fram till sedan jag gick därifrån. Än en gång, varmt tack!”
Eva E


”Hej Per Ola!

Jag fick skivan idag med posten :) Tack så mycket för senast. Det betydde mycket. När jag tänker tillbaka på det, så slås jag av en sak. Man kan mycket väl veta något, utan att ha en känsla av det inom sig. Intuitivt. Du har ett sätt att bygga broar mellan att veta och att känna. Jag för min del har en lång väg kvar, men jag tror att jag är på väg någonstans, om än långsamt. Så tack! Till sist vill jag säga, om du nånsin tvivlar på vad du gör med loveit, så sluta upp med det! :) Tycker jag i alla fall. Jag har för mig att Neale Donald Walsch skrev något i stil med:
Jag har inte sänt er annat än änglar. Han hade rätt. Ha det gott!”
Johan

 

”Cirklarna har givit mig en större inblick på det andliga planet. Jag har lärt mig lita mer än tidigare på min intuition. Jag känner att jag dock, trots att jag har en förmåga att känna av, har stark intuition sedan barnsben. Har inte riktigt nått fram till att lärt känna min andliga guide. Har MYCKET kvar att lära. Har inte riktigt fått grepp om detta ännu. Meditations övningarna har givit mig ett större lugn och en större koncentrationsförmåga både privat och arbetsmässigt....jag är jättenöjd med både er som cirkelledare och med övningarna som vi utför...”
Maria L

 

”Jag kom till Loveit och Anette hösten 2008, då jag var långt ner och kände mig verkligen under isen. Jag var inte nöjd med mig själv, hade ett dåligt förhållande både till mig själv och till min partner. Jobbet var inte heller roligt. (Kände mig orättvist behandlad). Jag har aldrig älskat mig själv och respekterat mig själv och då är det svårt att älska och respektera andra.

Jag fick direkt en god kontakt med Anette och jag tyckte att efter några gånger så hade hon fått mig att må betydligt bättre. Jag har fått en stor lärdom om mig själv och förstått att må bra är en färskvara som jag måste arbeta med alltid för att må bra! Och det gör jag idag mycket på egen hand men jag vet att skulle det vara något jag inte klarar själv så har jag ju Anette att vända mig till. Det är första gången i mitt liv jag har en sån god själkänsla och kan säga till mig själv att jag älskar mig för den jag är!! Och det är en häftig känsla som man kommer långt på!!, Tack Anette!!”
Annika

 

”Allhelgona helgen bestämde jag mig för att nu har jag släpat färdigt på det av mig som jag inte vill ha. Jag visste någonstans långt inom mig att jag egentligen är mycket mer. Det har jag känt på ett diffust sätt under många år. Nu ville jag ha hjälp med att hitta hela mig. Nu. Så jag tog kontakt med Anette Thornell som är en väldigt speciell livscoach, en vägledare som har både förmågan, kunskapen och redskapen att visa vägen. Anette har all den ödmjukhet, respekt och självinsikt som är så viktig i ett arbete med att visa människor vägen tillbaka till dem själva. Anette förstår att hon inte kan göra arbetet för någon annan utan att det stora förändringsarbetet behöver komma inifrån var och en själv.

Anette är verkligen suverän på att få en person att känna sig speciell och hon förmedlar en ärlig känsla av att ”jag tror på dig”. Jag kände för första gången i mitt liv att någon trodde på mig, på riktigt. Det har en stor avgörande betydelse, för det är just det som var ett hinder för mig, att jag inte trodde på mig själv. Anette fick mig att tro på mig själv, att inse att jag kan åstadkomma det jag vill. Anette fick mig att förstå att det är bara jag själv som bestämmer vilket värde jag sätter på mig. Tack, Anette.”
Eva F

 
”Jag gick igenom en svår skilsmässa och för att klara mig så skyndade jag med mitt nya liv. Ny man, ett barn till, byggde nytt hus nu stod jag mitt i livet med 3 barn och en sargad själ allting hade gått så fort trots allt var det mitt eget val ..jag sökte en ny identitet ville så gärna ville bara glömma mitt gamla liv som var tvärtemot det jag levde nu ..detta resulterade i att all min fokus nu gick till mitt yttre ..självkänslan var som bortblåst.. 2 plastikoperationer senare ny näsa, nya bröst, självkänslan var nu på botten, vacker som en dag så mådde jag pyton, jag hade tappat mig själv helt...vem var jag ? vad stod jag för ? Hur ville jag leva mitt liv? Så här kunde jag bara inte fortsätta, jag började då gå hos Anette.

Jag fick berätta lite om min bakgrund men det bästa var att vi pratade bara från nuet och framåt. Varje besök var som ett uppvaknande. Jag fick berätta hur jag agerar i olika situationer och hur det påverkar mig. Helt plötsligt började jag se mig själv utifrån och fick ett annat perspektiv. Allt satt ju i min egen hjärna jag tillät yttre faktorer påverka mig men det var ju mitt eget val... jag fick konkreta verktyg att arbeta med och min inre trygghet byggdes sakta upp genom att veta precis hur jag skulle tänka samt behandla mig själv i olika situationer. Detta stärkte mig något enormt.

Världen ser nu helt annorlunda ut men det som har förändrats är hur jag uppfattar den. Jag är nu medveten om allt jag gör och arbetar dagligen med konkreta övningar. Självkänslan finns inte bara automatiskt där utan man är skyldig sig själv att värna om den..”
Z.S

 

”Jag har sedan många år haft förmågan att ta emot mediala budskap. Många gånger har budskapen varit så starka och fantastiska, men jag har aldrig vetat vad jag skulle göra med dem, eller varför. Ofta har jag fått ett leende av olika medium, eller fått höra att detta ska du jobba med, men ingenstans har jag fått ”en spark i baken”. Så hittade jag då till Love it, där Per-Ola tyckte att jag skulle vara med på deras cirklar. Detta har jag aldrig ångrat. Plötsligt fick jag hjälp att förstå. Att stänga, öppna, meditera. Att se, höra och känna. Detta är ett stort steg i mitt liv, och trots att jag redan hade kontakt på mitt sätt, vill jag alltid vara med på deras cirklar. En fantastisk gemenskap med Per-Ola, Anette och alla goa cirkeldeltagare.”
Björn H

 

"Det har nu gått ca 1½ vecka sedan vi avslutade kursen i mindfulness och meditation. Vi pratade om att skriva lite kort en gång i veckan i fyra veckor om våra upplevelser och vår utveckling.

För att skriva lite kortfattat så har jag ”landat” på en härlig nivå nu och jag skulle vilja säga att jag fick en ordentlig ögonöppnare hos er denna underbara helg. Så här lite i efterhand så kan jag vara virra på huvudet och blicka tillbaka och fråga mig, vart sjutton var jag på väg. Nu har jag en helt annan syn på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag mår så mycket bättre och tar många saker med mycket större ro än jag någonsin tidigare gjort. Jag stressar inte upp mig för saker som inte rör mig, något jag var mycket duktig på tidigare.

Tidigare hade jag dessutom ett ganska hett temperament och hetsade gärna upp mig för småsaker. Detta visade sig både på jobb och i trafiken, men även i privatlivet hemma. Jag har lärt mig att det jag inte kan påverka måste jag acceptera och göra det bästa av situationen. Något som både mina arbetskamrater och min familj lagt märke till och är glada över. Men den som är gladast är nog jag ändå. Många saker, inte allt, men mycket ser jag med andra ögon i dag och det gör dessutom att jag är mycket mer strukturerad och välmående. Jag trivs bättre på mitt arbete och kan sortera jobben på ett helt annat sätt i dag än tidigare. Konflikterna uppfattar jag har blivit färre då jag inte längre har det temperament som jag haft tidigare. Blir det en konflikt i dag så är det rena fakta det handlar om. Jag funderar allt mindre på vad andra gör och sköter mitt på det sätt jag ska i stället.

Jag brukar få healing av min fru med jämna mellanrum och hon märkte nu senast också att det skett en förändring i mig. Kanske lite för att jag nu är mer närvarande och slappnar av på ett helt annat sätt under healingen än vad jag gjort tidigare.

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva, mer än att jag mår oerhört bra.

En liten fråga avslutar jag dock med.
Vilket musikstycke eller melodi var det vi hörde till ljusmeditationen som vi genomförde.
Vilken underbar och stark meditation det var för övrigt.

Tack för att ni finns och tack för det ni gör".

Må gott

Kramar från 
Niclas

Artikel om en av våra elever; Klicka här!


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår