Om Samya

"Jag visste inte vem jag var, jag hade ingen känsla av frid och kärlek inom mig..."

Hur och på vilket sätt tror jag mig kunna förmedla det, jag påstår mig kunna förmedla, till dig i våra program?

Sedan jag var i min tidiga ungdom har jag haft en innerlig önskan om att hjälpa andra människor att må bra, att hitta sin inre frid. Jag bar på en dröm om att vara i den friheten själv samtidigt som min intention och innerliga vilja var att hjälpa andra.

Tidigt hade jag insikten om att utan min egen vetskap om vem jag är kan jag aldrig förmedla den vetskapen till andra. Den insikten har jag alltid burit med mig och det är den insikten som ligger till grund för vårt arbete på Love it idag.

Men jag visste inte vem jag var, jag hade ingen känsla av frid och kärlek inom mig.

Min uppväxt präglades av en dysfunktionell tillvaro i en familj där yta var det viktigaste av allt. Vi hade alltid fina välvårdade kläder, jag och mina systrar. Mina föräldrar var noga med att visa utåt att det fanns ett materiellt välmående. Men det inre välmåendet lyste med sin frånvaro. Jag fick aldrig höra att jag var älskad och att jag dög som jag var.

Det var ofta bråk, pappa jobbade alltid, mamma var hemma men var psykiskt svag. Hon mådde sämre och sämre med åren. När jag var i början av tonåren hade mina systrar flyttat och jag var den enda som kunde lyssna till mammas ångest och problem. Det blev ett mönster att varje dag efter skolan få höra om hennes förtvivlan och rädslor.

Det och mycket annat präglade min självkänsla, så när jag gick in i mitt vuxenliv gjorde jag det tillsammans med många rädslor och en röst inom mig som hela tiden påminde mig om min värdelöshet och att jag inte hade något av vikt att ge andra. Jag var tillbakadragen och ville inte höras och synas. Min ångest började göra sig känd och jag började upprepa min mammas mående och tillvaro.

För att göra en väldigt lång historia kort så kom jag efter många år till en punkt i mitt liv då jag kände att inget kunde hjälpa mig, att jag ville ge upp eftersom jag inte hittade någon väg ut. Min enda lösning var att göra slut på mitt liv. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår