Gratis material

Här hittar du gratis material från oss i form av meditationer, övningar och för personlig utveckling.

Gratis meditationer:

All sann utveckling och framgång kommer inifrån och ut, inte tvärtom. När vi går inåt kommer vi ikontakt med de sanna, djupare delarna av oss själva. Nedanstående meditationer kan du lyssna på helt gratis så ofta du vill! Använd de som dina verktyg för mer kraft, harmoni och sinnesro i ditt liv.

Boosta din självkänsla

Healingmeditation

Gratis övningar:

För att kunna lyssna till vår inre röst så behöver vi återta vår närvaro i nuet. Arbete, trafik, mediabrus, andra människor, våra tankar - allt samverkar och gör att vi lämnar oss själva och vår närvaro. Vi slutar lyssna på vår egen röst och blir splittrade. Här kan du ladda ner några enkla men bra övningar i pdf-format som hjälper dig tillbaka till nuet, lugnet och förmågan att lyssna inåt. I början kan det upplevas som svårt, men ge inte upp - gör exempelvis andningsövningen ett par minuter, några gånger om dagen så kommer du att märka skillnad. Intuitionsövningen kan du göra tillsammans med goda vänner som delar ditt intresse för det mediala och andliga.

Vila i din andning

Intuitionsövning

Gratis kursmaterial personlig utveckling:

Här kan du ladda ner pdf:er med olika inriktningar och teman inom personlig och andlig utveckling. Materialet kommer delvis från våra egna kurser men är också hämtade från andliga lärare som vi anser vara goda föredömen. I det fall vi citerar andras material så anger vi källan.

Egots illusioner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår