Webbkurs Skapa ditt Japa Mala

Skulle du vilja skapa ditt eget Japa Mala? Har du en önskan om att få veta mer om denna andliga tradition och användning av ett Japa Mala för din personliga och andliga utveckling? Då är detta webbkursen för dig!

Japa Malas har använts i tusentals år av sökare och utövare inom såväl den fria andligheten som inom religionen. Ett Japa Mala är ett personligt och vackert smycke. Men det är också en viktig nyckel för att kunna öppna upp in till vårt hjärta så att vi kan vara mer i glädje och kärlek.

Jag har alltid fascinerats av Japa Malas, det är som om de talar till mig och ger mig en större inblick i det mystiska. När jag skapar och använder Japa Malas så känner jag hur jag får kontakt med min storhet. Hela jag blir fylld av en kärleksfull energi som hjälper mig att vara den bästa versionen av mig själv.

Detta vill jag dela med mig av till dig. Denna kurs är till för att du ska lära dig hur man gör för att skapa ditt eget Japa Mala, men också för att få hela bilden av bakgrund och hur man använder det tillsammans med mantran och meditation.

I kursen får du också reda på hur olika kristaller har en positiv inverkan på oss. Och förstås hur du gör för att hitta rätt kristall för just ditt Japa Mala.

Följ med mig under dessa 4 veckorna för att hitta just din nyckel till ditt hjärta. Priset är endast 399kr!

Kursen är producerad av Love it i samarbete med Tidningen Nära och är tillgänglig fr o m den 14 maj. Du kan boka din kurs innan och så får du tillgång till den fr o m lanseringsdagen. Om du bokar därefter så får du omedelbar tillgång till kursen då.

Namasté
Samya

 

Så här tycker några kursdeltagare:

Jag har länge velat lära mig detta fina hantverk, att tillverka mitt eget Mala. Samya bjuder på en mycket trevlig, informativ kurs, där man dessutom...som en extra bonus, får kunskap om vad ett Mala är och också om hur man aktiverar och använder det. Om du, som jag, vill skapa efter eget tycke och smak, ja då är detta kursen för Dig!
Eva

Jag har älskat Japa Malas sedan jag första gången såg dem och att jag nu fått lära mig hur man gör egna känns fantastiskt. Och inte bara lärt mig hur jag gör ett fint smycke utan också om traditionen och bakgrunden samt om mantran och hur jag ska använda min Mala under meditation. Tack Samya för fin vägledning!
Vera

Boka din kurs här: https://loveit.thinkific.com/pages/japa-mala


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår