Tyst retreat 30 maj-5 juni 2022

Sshhhhhh – får vi be om största möjliga tystnad!

Nu har du möjlighet att finna stillheten, sinnesron och friden. Måndag till söndag den 30 maj-5 juni 2022 erbjuder vi nämligen en tyst retreat hos oss här på Love it i natursköna omgivningar. Här får du vila och återhämta dig från allt brus, all stress, alla krav och måsten som möten med andra människor innebär. Du får bara vara. Hur skulle det kännas?

Du kommer att få gå inåt i dig själv och där finna din inre storhet, dina insikter, ditt gudomliga medvetande. Här finns svaren, din passion, din längtan och dina framtida val.

På plats finns Jai och Samya som lotsar dig varsamt i allt du möter. Här finns också den goda, medvetna maten – tillagad och serverad med omsorg och kärlek av vår retreatkock Tindra Silverräv. Allt är förberett så att du kan få låta dig omhuldas av dig själv hela veckan.

 

På morgonen samt på kvällen, så håller vi en timmes satsang, där du får prata om du vill. I övrigt är det tyst. Inget prat. Ingen interaktion med övriga. Ingen mobiltelefon. Ingen flykt från dig själv. Bara ditt alldeles egna space. Kanske kommer det upp jobbiga saker i dig. Behövs det då så finns Jai och Samya på plats att med varsam hand möta och hjälpa dig. Bortom det som kan bubbla upp i dig finns skatten. Och när vi sätter ljuset på skuggorna så försvinner de. Kvar blir då frid, lugn, klarhet och energi.

Då vi har begränsat med sovutrymme så kommer vi att erbjuda maximalt 10 platser på denna retreat. Du delar med andra ord utrymme med andra när du sover, när du äter, när vi samlas. I övrigt är du fri att röra dig var du vill på kursgården och i naturen runt om. Bli ett med dig själv. Bli ett med allt. Bli tom så att du kan bli fylld.

Pris
Priset för hela retreaten inkl sovplats och mat är 7 900kr inkl moms. Hela beloppet faktureras månaden innan retreaten (kan ej delbetalas).

Tänk på att din anmälan är bindande och retreatavgift återbetalas ej. 

 

Om Tindra, retreatkock:
”Jag har jobbat som kock under större delen av mitt liv och jag har ett vaknande intresse för livsmedlets vibration och dess ”avsikt”. Äta är en sakral företeelse där den näring som fås, står i relation till den tacksamhet som ges. Att uppskatta är att utvinna och erkänna matens önskan om att tjäna din fortsatta fysiska utsträckning. Mat är så otroligt mycket mer än underhållning för sinnena, Det är andlighet från skörd till bord och en gåva bortom förnuftets förmåga att förstå. Mat är kärlek och Jag är dess tolk för er. Smaklig måltid.”

 

Skicka in din kurs- eller intresseanmälan så snart du kan!  

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår