TransFormation

Detta är en helt unik onlinekurs i personlig utveckling och andlighet och som riktar sig till dig som identifierar dig som transperson!

Vad skulle det innebära för dig om du som transperson, människa och själ:

 • Äntligen fick känna dig helt fri i både kropp och sinne?
 • Kunde fördjupa din andliga sida på ett fritt och otvunget sätt?
 • Fick uppleva acceptans, lugn, sinnesro och innerlig glädje i ditt liv?
 • Kunde sluta fred med livet och börja leva livet fullt ut?

Då är detta en onlinekurs för dig! Under 6 månader gör du en TransFormation i det inre som harmoniserar med ditt yttre. Och tvärtom, där ditt yttre harmoniserar med ditt inre! Detta är en helt unik kurs i personlig utveckling och andlighet som riktar sig enbart till dig som transperson och där du, tillsammans med dina kurskamrater kommer att få göra en helande, läkande, utvecklande, inspirerande och kunskapsberikande resa.

Kursen leds av Tindra Silverräv, som levt som transperson sedan mer än 11 år och som i denna kurs kommer att dela med sig av sina livserfarenheter i kombination med sin kunskap som lärare i personlig utveckling och andlighet. Tindra är huvudlärare och har Jai Thornell som assisterande lärare vid några av mötestillfällena. Jai har mer än 20 års erfarenhet som coach och terapeut samt utav att leda kurser och utbildningar inom personlig utveckling. 

Kursen sker i huvudsak online med webbaserade lektioner och livemöten varannan vecka via zoom. Du har möjlighet att delta på en fysisk träff under en helg på kursgården.

 

Innehåll och områden som berörs i lektioner:

 1. Introduktion med grundläggande begrepp inom personlig utveckling och andlighet
 2. Andliga transpersonliga uttryck i historien
 3. Transpersoners gemensamma berättelse
 4. Sex och samvaro
 5. Identitet och mental hälsa
 6. Normalitet – vad i hela friden är det?
 7. Egot och dess domäner
 8. Själen och dess domäner
 9. Mindfulness och meditation
 10. Kroppen är materia
 11. Transformation, manifestation och skapelse
 12. Allt hänger samma – Oneness

 

Övergripande upplägg på kursen:

Kursen startar den 1 mars genom att du får tillgång till den första videolektionen. Vi träffas sedan första gången söndagen den 5 mars online via zoom kl 18.30 under ca 1-1,5 timme.

Varannan vecka på onsdagar släpps en ny lektion och vi träffas därefter söndagen samma vecka.

Det finns också möjlighet att träffas fysiskt under kursen. Den 1-2 april håller vi en kursretreat enbart för dig och övriga deltagare på denna kurs, på Love its kursgård i Blentarp (beroende på deltagarantal kan detta komma att ändras till närliggande lokal). 


Introduktionsbonus!
Dessutom så kommer du kostnadsfritt att få tillgång till webbkursen ”Bråka inte med livet” under 1 års tid från kursstart. Detta är en självutvecklande webbkurs som stödjer dig i din process och som ger dig konkreta verktyg i hur du släpper taget om det som bråkar inom dig, så att du kan tydliggöra dina värdegrunder, din integritet men också din glädje och frihet. Denna webbkurs gör du på egen hand under eller efter kursen TransFormation. Läs mer om "Bråka inte med livet" här


Läs mer om kursledarna och Love it:


Om Tindra

Om Jai Thornell

Om Love it

OBS - Vi önskar vara tydliga med att denna kurs, lärarna och Love it som företag inte har någon anknytning till någon religion, politisk organisation eller institution, ej heller till annan rörelse av något slag. Vi är varken förespråkare för eller motståndare till något annat.


Vill du höra mer av Tindra? Här medverkar Tindra Sacred Healing podden!

 

Vad behövs för tidigare erfarenheter för att gå denna kurs?
Du behöver identifiera dig som transperson. I övrigt så krävs det inga speciella förkunskaper för denna kurs. Den passar både nybörjare och dig som har längre erfarenhet av personlig utveckling och andlighet. Vi tar till oss kursen utifrån där vi befinner oss på vår individuella nivå och du kan gå helt för din egen skull och utveckling. Du får ett intyg efter genomförd kurs.

 

TransFormation är meriterande för nästa kurssteg
Efter genomförd kurs så kan du välja att gå vidare och bli Diplomerad Soul Manifestation Coach & Soulfriend eller Diplomerad Mindfulnessinstruktör. 
I september 2023 startar en ny grupp i Soul Manifestation vilket ger dig möjlighet att ytterligare fördjupa din andliga sida och samtidigt utvecklas på dett mänskliga, personnliga planet. Utbildningen ger dig, som diplomerad, en professionell kompetens och erfarenhet att coacha andra så att de kan hem till en större medvetenhet, känna sinnesro och finna sin kärlek till sig själva, livet och själen. Som deltagare i TransFormation så har du 10% rabatt på denna utbildning. Läs mer om Soul Manifestation här; Soul Manifestation

Du kan också välja en annan modul. I mars 2024 startar vi upp en utbildning till Diplomerad Mindfulnessinstruktör där du förkovrar och fördjupar dig mer i just Mindfulness både för egen del men också för att kunna ge andra värdefulla verktyg. Denna utbildning är enbart för deltagare i TransFormationskursen. Mer info kommer längre fram.

 

Pris och betalningsalternativ:

Pris för samtliga delar i kursen är endast 7 960kr. För företag tillkommer 25%.

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet strax innan utbildningen början. Faktura skickas i mitten av februari och du har 14 dagars betalningstid.

Alt 2: Betala beloppet uppdelat i två delsummor; februari samt maj

Alt 3: Betala månadsvis 995kr under 8 månader med första fakturan strax innan utbildningen börjar. Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månader. Du behöver då inte göra någon kursanmälan till oss - vi får den automatiskt genom att du går till vår webshop och anmäler där för detta sista alternativ.  

Observera att vi ibland gör en kreditupplysning vid månadsbetalning. 

Vid den fysiska träffen så ingår fika och frukt. Pris som tillkommer för helgretreaten är 1 900kr. Boende och mat ordnar du själv. I kurslokalen finns kök med kyl, frys, spis och diskmaskin om du vill laga din egen mat. 

Boende:  Om du behöver boende så rekommenderar vi STF Vandrarhem i Blentarp som endast ligger ca 8 minuters bilväg från kurslokalen och där vi ordnat ett lägre pris för just våra elever. Du bor i enkelrum för endast 400kr/natt eller 300kr/natt i delat rum. Städning ingår i priset. Är du medlem i STF så uppge ditt medlemsnummer vid bokning så får du dessutom ytterligare rabatt. Vid bokning uppge även LOVEIT som bokningskod. 
Länk till hemsida: STF Blentarp

Transport: Vid behov kan vi ebjuda hämtning vid buss i Veberöd eller på Sturups flygplats. Kontakta oss för mer info.

 

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

 

               

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår