Soul Mediumistic Re:connection®

Det är dags att återta vår naturliga kraft och kliva in i vårt sanna Jag. Det är dags att bryta igenom illusionen att bara vissa är mediala och andra inte. Det är dags att inse att vi alla är medium av vår egen ande. Soul Mediumistic Reconnection® handlar om att återknyta till din medialitet och din intuition så att du kan använda dessa i ditt liv.

Power up your soul!

 • Är du redo för ditt JA, dina mediala förmågor, din intuition och synkronicitet? 
 • Är du redo för mer flow i livet och personlig utveckling? Är du redo för ett större självmedvetande, självempati och din egen läkande kraft? 
 • Vill du kunna lyssna på din själs röst och känna mer tillit?
 • Vill du skapa kontakt och samhörighet det som kallas Andra sidan, med guider och med Källan som är ditt ursprung?
 • Vill du bli ett medium av din egen ande och manifestera dess kraftfullhet i ditt liv?

Då är du varmt välkommen till detta helt unika program!


Bakgrund
Det finns många sätt att se på vad mediumskap och intuition är. Intresset har kanske heller aldrig varit större än vad det är just nu. Som du kanske vet så har vi på Love it också tidigare under mer än 10 år erbjudit mediala helgkurser och mediala terapeututbildningar. Men vi slutade då vi till slut insåg att det var alldeles för många som enbart var intresserade av de mediala ”fenomenen”, snarare än att arbeta med sin egen utveckling. Tyvärr så sammanblandas det mediala också med allehanda kommers och tingeltangel. Många som rör sig inom det mediala området blandar också hej vilt Spiritualistiska trossatser med New Age och man går på seanser med samma inställning som när man ska gå på ett nöjesfält. Det är allt för vanligt att man bokar tider hos ett medium för att hon/han ska berätta hur ens framtid blir eller för att man ”behöver” få kontakt med någon på Andra Sidan igen för tredje gången under ett år, eftersom man återigen behöver höra att man är älskad och på rätt väg.


Alldeles för få ställer sig frågorna; Varför fungerar det mediala och intuitiva? Vad är det och hur kan jag ha nytta av det i mitt eget liv? Vad ska det användas till egentligen? Eftersom ”Andra Sidan” finns, vad innebär det egentligen ur ett större perspektiv? Hur hänger allt samman med vem jag är och finns det något högre syfte?


Vår övertygelse är att vår mediala och intuitiva förmåga inte är tänkt att användas på de sätt som många gånger sker i dag. Med det sagt - det finns en plats för det mediala, duktiga seriösa medium och den mediala terapeutiska funktionen. Men den mediala världen med dess utbud har blivit en stor egofälla. Dessutom är det så, att det inte är enbart vissa som är mediala och andra inte. Alla är mediala och alla har intuition. Och detta är till för att användas i våra egna liv först och främst. Det handlar om att vara ett medium för sin egen ande!

 

 

Nu är vi tillbaka med full kraft!
Nu, några år efter att vi lämnat det mediala, så tar vi upp tråden igen. Men på ett helt nytt sätt och med kraftfullheten utifrån I Am* vilket bl a innebär en medvetenhet om vår egna och andras storhet och vår samhörighet med varandra. 

Detta program ger dig en förståelse för att du har tillgång till och kan utveckla och träna din mediala och intuitiva förmåga. Och genom att du fördjupar din kontakt med din själ och andra medvetandeformer (oavsett ”var” de är och i vilken ”form” de är) så fördjupar du också din närvaro i I AM d v s din kontakt med Universum/Gudomligheten. Du kommer också att kunna ”koppla på” och fördjupa din kontakt med det som kallas för fältet (kvantfysikerna kallar det Nollpunktsfälktet medan andliga/spirituella kallar det Källan/Gudomligheten) och kommer på så sätt lättare i kontakt med synkroniciteten som för dig dit du ska i ditt fysiska liv. I klarspråk så betyder det att du kommer att kunna det som ett medium kan - ha kontakt med Andra Sidan, göra mediala läsningar av andra personer men främst kommer du att använda verktygen i ditt eget liv, till dig själv.

Soul Mediumistic Reconnection® är en återkoppling till dina rena förmågor som alltid funnits med dig och som är dina att använda i ditt liv. Genom att hitta och förstärka dessa frekvenser som redan finns inom dig så får du värdefulla verktyg i ditt liv. Mystiker inom alla religioner och filosofier har känt till hur man gör och vad det ska användas till. Kvantfysiken har påvisat dess existens. Kraften är inom oss alla och vi hjälper dig att plocka fram den.

 

Upplägg
Programmet är upplagt över ett år, fördelat på två terminer.

Vi träffas 2 helger per termin. 

Vi använder de Spiritualistiska verktygen i träningen eftersom de fungerar, de ger en förståelse och de ger också bekräftelse för dig i din utveckling att du kan komma i kontakt med fältet och hur du kan fortsätta träna upp din förmåga. Vi ger oss också in i kvantfysikens värld för att med stöd och hjälp därifrån förstå naturen av de mediala fenomenen.

 • Grundläggande teori samt praktiska övningar kring vår medialitet och intuition, hur det fungerar, kvantfysik och andlighet, chakran, guider, intuitionsövningar, synkronicitetsövningar.
 • Teori och filosofi kring I AM, icke-dualitet, En kurs i Mirakler, Lagen om Själens Attraktion, The 5 Gateways. De olika mediumskapen och tidigare liv.
 • Praktiska intuitionsövningar, kontakt med guider, kontakt Andra Sidan, synkronicitetsövningar.
 • Teori och praktik kring healing och hur det fungerar
 • Under helgerna så kommer vi dessutom att meditera, ha sharing samt göra ceremonier och stärkande övningar - allt utifrån I AM förstås.

 
Mellan träffarna:
Du kommer att få del av våra Onlineprogram (videolektioner och lektionsbrev) som hjälper dig att släppa taget om det som hindrar dig i ditt liv samt tillgång till det som gynnar i din utveckling och som ger dig djupare tillgång till din själs domäner. Onlineprogrammen som ingår är; 

 • 21-dagars program Surrender, Trust & Gratitude (länk)
 • 6 veckors Lev mer sant och autentiskt (länk)
 • 12-veckors program Lagen om Själens Attraktion (länk)
 • Mellan varje fysisk helgträff så har vi ett videokonferenssamtal – totalt 3 st
 • Sluten grupp på FB där vi håller kontakten, delar med oss av erfarenheter, insikter samt ställer frågor och ger svar.
 • För att du ska få optimal träning på det du lär dig under helgträffarna, så kommer du mellan träffarna att att få starta upp en egen träningscirkel (vi hjälper dig så du kommer igång med en Soul Mediumistic Reconnection® kvällscirkel) där du och några intresserade vänner träffas varannan vecka ett par timmar för att öva och ha kul tillsammans (eller alternativt 1 dag i månanden exempelvis en helgdag). Alternativt att du ansluter i en redan befintlig träningscirkel. Vi kommer att erbjuda träningscirkel varannan vecka på Love it men begränsar det geografiska avståndet dig så har vi duktiga vänner och kollegor runt om i Sverige som vi kan rekommendera. 

I träningen integreras också:

 • I AM
 • Kunskap kring De fem stegen i vårt medvetande; Uppvaknandet, Skiftet, Transformation, Upplysning och Uppstigning
 • Den röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt mystikernas budskap genom årtusenden
 • Fundament från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman  Joel Goldsmith, Mooji, Gangaji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 

 

Vem riktar programmet sig till?
Soul Mediumistic Reconnection® är i första hand till för dig själv i ditt liv och din egen fördjupning av I AM och egna mediumistiska utveckling. Men du som redan arbetar (eller kommer att arbeta) med klienter kan även använda detta genom att föra mediumistiska, intuitiva vägledande samtal, ha kontakt med Andra sidan (i syfte att påvisa och lyfta klientens medvetande om sin själ, sitt I AM och sin egen storhet) i samband med ditt övriga arbete. Så du som vill, kommer att kunna göra mediala sittningar med kontakt med andra sidan och mediala vägledningar med kort, men utifrån ditt I AM och ett coachande förhållningssätt.

 


Förkunskaper
Du behöver ha någon form av egen erfarenhet av personlig utveckling samt ett intresse för andlighet, medialitet/intuition. Det är förstås också viktigt att du delar synsätt i mesta möjliga mån med oss på Love it kring beskrivningen av detta program. Du som redan gått kurser i medial utveckling eller t o m arbetar aktivt som medium i dag, men känner att du vill få nya djupare perspektiv och ett annat sätt att arbeta på, är förstås också hjärtligt välkommen. 

 

Datum och tider:
Hösten 2019:
23-25/8 (fredag kväll 19-00-21.30, lördag & söndag 10.00-17.00
8-10/11 (fredag kväll 19-00-21.30, lördag & söndag 10.00-17.00

Våren 2020:
30/1-2/2 (fredag kväll 19-00-21.30, lördag & söndag 10.00-17.00
5-7/6 (fredag kväll 19-00-21.30, lördag & söndag 10.00-17.00

Träffarna sker hos oss på Love it i Blentarp. Om vi blir fler deltagare än vi kan ta i våra lokaler, så flyttas kursen till lokaler i Malmö.


Intyg och diplomering
Soul Mediumistic Re:connection® är varumärkesskyddat och denna unika utbildning kan endast erbjudas från Love it. Syftet med skyddet är att säkerställa och kvalitetssäkra innehåll och utförande i programmet. Du får ett kursintyg i Soul Mediumistic Reconnection® efter att ha fullföljt det ettåriga programmet. Om du vill diplomera dig i Soul Mediumistic Reconnection, så krävs det att du fortsätter gå i träningscirkel i ytterligare 1 år samt avlägger skriftligt och praktiskt prov vilket kan ombesörjas av oss när du är redo.


Pris

Priset för hela programmet är 14 900kr inkl moms. Kompendium och kurslitteratur ingår. Boka-tidigt-rabatt; Boka din plats innan den 31 maj så får du 1 500kr rabatt! Du kan månadsbetala på 12 månader (5% administrationsavgift tillkommer på priset).

För företag tillkommer 25% på priset

Har du frågor eller funderingar, kontakta Jai på jai@loveit.se.

*I AM kan kort beskrivas som en upplevelse och medvetenhet om att vi alla är ett med varandra. Bortom den fysiska kroppen, egot, beteenden osv är vi ett. Våra själar är sammanbundna och vi är ett med Källan/Univesrum. När vi känner, upplever och agerar utifrån I AM så är vi inte bara i kontakt med vår egen själ, vi agerar också utifrån dess sanning. I AM är ett annat namn för Källan och som använts av mystiker i tusentals år.

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!


            

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår