Bli Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend!

Är du redo att säga JA till din själ, dig själv och livet? Nu är tiden inne för människor att ta steget in i en ny livstil och många har valt att göra det genom vårt unika distansprogram till Love it Soul Manifestation Coach® & Soulfriend.

 


Distansprogram/onlineutbildning - studera i egen takt!
Nästa start är den 26 januari 2020. Boka din plats innan den 30 september så får du det lägsta priset (se nedan)


Uppdatering inför 2020

Är du redo att ta steget?
Soul Manifestation Coach® är ett specialdesignat distansprogram som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv! Soul Manifestation fokuserar på kraftfullheten i din själ och stärker den kraften så att du kan agera i sanning och kärlek i ditt liv. Och när du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka - i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt. Universum svarar alltid på det vi sänder ut!

Detta är ett program där du lär de färdigheter som behövs för att, om du vill, arbeta som en Soul Manifestation Coach®. Du kan också välja att gå det här programmet helt för egen skull som Soulfriend och använda allt du lär dig och manifesterar i ditt eget liv d v s du behöver inte ha som mål att arbeta som Coach. Du kommer oavsett, att göra skillnad även för andra i din omgivning, exempelvis i din egen familj, sociala kretsar och på arbetet - som Soulfriend - som en själsvän. Programmet ger dig möjlighet till Diplom!

Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation samt att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach® eller privat som Soulfriend. Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Under andra året får du värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach® eller i ditt privatliv som Soulfriend. Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska klara programmet även om du arbetar, har familj eller studerar.  

 


Du kommer att under två år, varje vecka få tillgång till en webbaserad lektion samt live konferenssamtal med Jai, Samya och övriga programdeltagare. I dessa samtal kan du ställa frågor, interagera med andra i programmet och gå ännu djupare. Dessutom får du tillgång till vår Community där du kan skapa relationer och hålla kontakt med alla oss andra, ställa frågor, ladda ner kursmaterial och mycket annat. Gemenskapen är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, med några få undantag av citat/mindre utdrag ur engelskt material. Lektionerna är upplagda så att du direkt ska ha möjlighet att praktisera och uppleva det som lektionerna handlar om. Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med din vardag och samtidigt kan delta i programmet.


Ditt liv transformeras
Känn in hur det skulle vara om ditt liv fylldes av en innerlig kraftfullhet och djup kärlek samtidigt som det du behöver i ditt liv får komma in och "falla på plats" lätt och enkelt. Är det möjligt? Ja det är det! Du kommer att kunna fokusera på att manifestera din själ i varje del av ditt liv och få uppleva att den attraherar allt du behöver. Och eftersom din själs önskan är att dela detta överflöd med andra, är det naturligt för dig att ge och hjälpa andra att uppnå samma mål genom att leda dem genom en liknande process. Detta program ger dig möjlighet att leva fullt ut, inte bara då och då, utan 24/7. Detta är värt att poängtera igen. Många har erfarenhet av att gå några helgkurser då och då, kanske en yogalektion, en meditationskväll eller liknande och man får till den där rätta känslan bara för att upptäcka att det sitter i några dagar och sedan är ”vardagen” i kapp igen. Detta är ingen sådan kurs eller utbildning. Detta är något helt annat. Hela ditt liv kommer att transformeras och du kommer att kunna upprätthålla känslan, din närvaro och din sanning konstant eftersom du manifesterar din själ riktigt på djupet. De kunskaper och erfarenheter du eventuellt har inom andra andliga, spirituella områden som yoga, meditation, medialitet med flera innebär inga hinder - tvärtom. Du kommer uppleva ett ännu större djup och sanning när du utövar dessa. 

Så - föreställ dig hur ditt liv skulle gestalta sig om du djupt inom dig, helt autentiskt, helt sant och kärleksfullt kände och upplevde; 

  • Vördnad och medkänsla för dig själv, din omgivning, allt levande och Moder Jord... 
  • Tacksamhet för den du är, det du gör, allt du har... 
  • Empati med dig själv och alla människor på vår jord... 
  • Flöde och synkronicitet med universum... 
  • Sinnesro i hjärnan och frid i hjärtat...
  • En ständig upplevelse av kontakt med din själ och Källan...
  • Etthet med allt medvetande...
  • Glädje och djup kärlek 


Här är några fler frågor att fundera på;

1) Är det dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta?

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens andliga utveckling och vet inom dig att godhet och kärlek är vägen dit?

3) Är du villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och dela med dig av vad du lärt med andra?

4) Känner du en djup önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett form, d v s antingen som Soulfriend i ditt privata liv eller som Soul Manifestation Coach® i en egen spirituell verksamhet?

Om du svarat ja på några av ovanstående frågor, då är du redo för att bli en Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår