Bli diplomerad Soul Manifestation Coach® & Soulfriend

Är du redo att säga JA till din själ, dig själv och ett mer komplett liv? Är du sugen på en ny karriär eller vill komplettera din nuvarande yrkesroll? Önskar du att du som proffs eller privatperson kunde hjälpa andra att finna en djupare mening i livet? Då är du varmt välkommen till Love it och vårt unika distansprogram Soul Manifestation Coach® & Soulfriend. OBS - gratis webinar om utbildningen den 9 april!

 


Distansutbildning - studera i egen takt!
Nästa start är den 6 september 2020. Säkra din plats, tidigare grupper har varit fullbokade! 

Utbildningen ger dig nya yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® (och som Mindfulnessinstruktör) och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin! Kunskaperna kan du använda i ett nytt yrke eller för att komplettera ditt nuvarande yrke med. Du kan också välja att gå denna utbildning enbart som Soulfriend för att utvecklas själv! Pris och annan info finner du allra längst ner på sidan. OBS - det finns endast några stipendium kvar att ansöka om för lägre pris!

 

Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Och de behöver vägledning för att uppnå sina önskningar och mål i sina nya liv. Det är där en Soul Manifestation Coach® och Mindfulnessinstruktör (eller en Soulfriend kommer in). Denna är någon som framgångsrikt har uppnått många av sin egen själs mål och som är redo att sträcka ut handen till andra som är beredda att följa deras exempel. En Soul Manifestation Coach® och en Soulfriend gör skillnad både i sitt eget liv och i andras. Hur skulle det kännas för dig om det var du som var denna?


Känn in följande frågor:

1) Är det dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta?

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens utveckling och vet inom dig att sannhet och kärlek är vägen dit?

3) Är du villig att att låsa upp din egen själs längtan och få dela med dig av vad du lärt med andra?

4) Känner du en önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett i vilken form du gör det, d v s antingen som Soulfriend i ditt privata liv eller som Soul Manifestation Coach® och Mindfulnessinstruktör i egen spirituell verksamhet?

Om du svarat ja på några av ovanstående frågor, då är du redo för att bli en Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend.

 

Är du redo att ta steget?
Soul Manifestation Coach® är en specialdesignd distansutbildning som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv! Soul Manifestation fokuserar på kraftfullheten i din själ och stärker den kraften så att du kan agera i sanning och kärlek i ditt liv. Och när du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka - i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt. Universum svarar alltid på det vi sänder ut!

Dessutom är det en utbildning där du lär de färdigheter som behövs för att, om du vill, arbeta som en Soul Manifestation Coach® och Mindfulnessinstruktör. Du kan också välja att gå det här programmet helt för egen skull som Soulfriend och använda allt du lär dig och manifesterar i ditt eget liv, d v s du behöver inte ha som mål att arbeta som coach. Du kommer oavsett, att göra skillnad även för andra i din omgivning, exempelvis i din egen familj, sociala kretsar och på arbetet - som Soulfriend - som en själsvän. Utbildningen ger dig möjlighet till Diplom och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin!

 

   

Vill du veta mer om denna unika utbildning samt träffa kursläraren, så anmäl dig till vårt gratis webinar som sker den 9 april kl 19.00. Registrera dig genom att klicka på registreringsknappen här nedan så får du all information om hur du enkelt deltar på vårt webinar via din dator, telefon eller surfplatta. Vi skickar informationen tidigt den 9 april via mail till dig.

 

 

Vad tycker deltagarna om programmet?

Första gruppen startade 2017 och därefter har vi haft en programstart per år med totalt ca 100 deltagare. 
Här kan du läsa recensioner vad några av övriga deltagare tycker om programmet (extern länk till kurser.se); Recensioner

 

Studieupplägg:
Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation samt att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach® eller privat som Soulfriend. Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Du får här fler värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach® eller i ditt privatliv som Soulfriend. Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska klara programmet även om du arbetar, har familj eller studerar.  Ett tidsbegränsat certifikat ges ut efter att du fullföljt första året. Detta byts sedan ut mot ett Diplom efter att du fullföljt det andra året.

Lektionerna ger dig kunskap inom bl a följande områden:

 • Det coachande förhållningssättet, kommunikation, samtalsteknik, etiska regler, patientsäkerhetslagen, tekniker och mallar - teori och praktik inkl träning i grupp m.m
 • Bas- och instruktörskunskaper i Mindfulness - Medveten närvaro och som har sitt urspung från Buddhismen.
 • Non-dualism - skillnaden mellan dualistiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
 • En kurs i mirakler på ett lättförståligt sätt
 • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®
 • Buddha, Jesus, Yogananda med flera ses ofta som förebilder. Vad var det de bemästrade? Och hur kan du göra detsamma?
 • Oneness
 • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Joel Goldsmith, Mooji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 
 • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
 • Mysticism
 • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt
 • Lagen om Själens Attraktion vs Lagen om Attraktion
 • Dagliga övningar  i dina vardagssysslor för din manifestering (din träning är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid)
 • Meditationer – med I Am-Frekvensen

 

Du får tillgång till en ny lektion varje vecka. Några dagar senare har vi ett konferenssamtal tillsammans med dig och övriga deltagare. Under dessa konferenssamtal kommer du att kunna fördjupa din förståelse från lektionen och interagera i en informell miljö med andra studenter i klassen. Konferenssamtalet spelas in och kan lyssnas på efteråt i fall du inte kan delta direkt. Dessutom får du tillgång till vår Community där du kan skapa relationer och hålla kontakt med alla oss andra, ställa frågor, ladda ner kursmaterial och mycket annat. Gemenskapen är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, med några få undantag av citat/mindre utdrag ur engelskt material. Lektionerna är upplagda så att du direkt ska ha möjlighet att praktisera och uppleva det som lektionerna handlar om. Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med din vardag och samtidigt kan delta i programmet. 

Du kommer att tilldelas en grupp med andra deltagare och där ni diskuterar lektioner, er egen utveckling, utbyter erfarenheter och inte minst skapar en härlig gemenskap. Var tredje-fjärde vecka har du ett onlinemöte med denna soulcoach-grupp. 

Du har tillgång till både Samya, Jai och övriga deltagare via telefon på vardagarna och du kan också delta på den gemensamma retreat vi erbjuder en gång om året.

Diplom Som Soul Manifestation Coach och Mindfulnessinstruktör enligt MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) utfärdas efter fullföljt program. För diplomering krävs; Inlämnande av en kortare avhandling alternativt att du deltar på en retreat. Du ska också lämna in dina anteckningar från lektionerna.

 

       

Vill du veta mer om denna unika utbildning samt träffa kursläraren, så anmäl dig till vårt gratis webinar som sker den 9 april kl 19.00. Registrera dig genom att klicka på registreringsknappen här nedan så får du all information om hur du enkelt deltar på vårt webinar via din dator, telefon eller surfplatta. Vi skickar informationen tidigt den 9 april via mail till dig.

 

Hur förändras ditt liv?
Känn in hur det skulle vara om ditt liv fylldes av en innerlig kraftfullhet och djup kärlek samtidigt som det du behöver i ditt liv får komma in och "falla på plats" lätt och enkelt. Är det möjligt? Ja det är det! Du kommer att kunna fokusera på att manifestera din själ i varje del av ditt liv och få uppleva att den attraherar allt du behöver. Och eftersom din själs önskan är att dela detta överflöd med andra, är det naturligt för dig att ge och hjälpa andra att uppnå samma mål genom att leda dem genom en liknande process. Detta program ger dig möjlighet att leva fullt ut, inte bara då och då, utan 24/7. Detta är värt att poängtera igen. Många har erfarenhet av att gå några helgkurser då och då, kanske en yogalektion, en meditationskväll eller liknande och man får till den där rätta känslan bara för att upptäcka att det sitter i några dagar och sedan är ”vardagen” i kapp igen. Detta är ingen sådan kurs eller utbildning. Detta är något helt annat.

Ditt liv kommer att transformeras och du kommer att kunna upprätthålla känslan, din närvaro och din sanning konstant eftersom du manifesterar din själ riktigt på djupet. Och när du sänder ut överflödet från själen så är det detta som kommer tillbaka in i ditt liv - på alla plan; känslomässigt, materiellt, i relationer och arbete. De kunskaper och erfarenheter du eventuellt har inom andra andliga, spirituella områden som yoga, meditation, medialitet med flera innebär inga hinder - tvärtom. Du kommer uppleva ett ännu större djup och sanning när du utövar dessa. 

Så - föreställ dig hur ditt liv skulle gestalta sig om du djupt inom dig, helt autentiskt, helt sant och kärleksfullt kände och upplevde; 

 • Glädje och djup kärlek...
 • Vördnad och medkänsla för dig själv, din omgivning, allt levande och Moder Jord... 
 • Tacksamhet för den du är, det du gör, allt du har... 
 • Empati med dig själv och alla människor på vår jord... 
 • Flöde och synkronicitet med universum... 
 • Sinnesro i hjärnan och frid i hjärtat...
 • En ständig upplevelse av kontakt med din själ och Källan...
 • Etthet med allt medvetande...

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår