Lev mer i sanning och autenticitet - 6 veckors distansprogram

Har du en önskan att leva mer i sanning med vem du är? Att vara mer autentisk i ditt liv? Under sex veckor får du i detta webbprogram lektioner och verktyg som hjälper dig att få mer energi, större inre styrka, mer integritet och glädje.

Känner du igen dig?

 • Du känner att du inte inte lever fullt ut i det som är sant och äkta för dig.
 • Du är trött på att lyssna på den inre kritikern inom dig.
 • Du känner en frustration över att du inte kan sätta sunda och fungerande gränser för dig själv och andra.

Då kan detta programmet vara lösningen för dig!

 

Programstart: Börja när det passar dig - det är individuell start  
Vi lever i en kultur som verkligen är utsvulten på autenticitet. Vi söker det hela tiden, i kontakt med våra nära och kära men också på vårt arbete och till exempel i politiken - vi vill ju att våra ledare ska vara sanningssägare. Det är vår önskan att alla vi möter ska få vara sanna i sig själva och tala sanning. Och vi vill vara sanna, vi vill att vår personliga frihet och självkänsla ska säga, vara och göra det vi verkligen kan stå upp för i sanning, att vara de vi verkligen är. 

Och vi vill det utan att bekymra oss för mycket om hur det blir mottaget av andra, vad de kanske tycker om oss och vad de säger om oss när vi inte hör.

Tyvärr är det för det mesta inte så det är. Vi lever inte alltid på det sättet, så att vi rakt igenom kan säga att vi är autentiska. Vi lever inte i vår djupaste sanning eller efter vår passion, det är inte alltid så lätt. Vi har blivit lärda av föräldrar, lärare, vänner, chefer, syskon och speciellt av media och politiker att det är mycket viktigare att passa in och bli omtyckta än vad det är att vara de vi verkligen är. Dessutom tror många av oss att den vi är, inte är bra nog och därför försöker vi konstant att förbättra och ordna oss själva så att vi gör som andra, vilka vi då tror är bättre än oss själva. Inte minst av rädsla för vad andra ska tycka eller hur de ska agera håller vi tillbaka. Det blir en felriktad omsorg där vi sätter andra före oss själva. På bekostnad av oss själva, vårt mående och vår livsenergi. 

Det behöver inte vara så - när vi utforskar vårt inre efter vår sanning och strävan att vara autentiska, så kommer vi att finna det som hindrar oss och på så sätt börjar vi sakta men säkert att omforma våra liv. Vi kommer att klara att säga ja till oss själva och nej till andra när det behövs. Vi ger oss själva space och känner att vi andas lättare, stressen smälter bort och glädjen kommer på plats.

Programupplägg:
Varje vecka får du en videolektion, ett lektionsbrev samt lite övningsuppgifter att träna på. Du kan dessutom ringa korta 5-10 min pulssamtal till Samya eller Jai och vara med att skapa en gemenskap som träffas i en grupp på Facebook.
Vi som leder programmet finns där för att stötta, supporta och inspirera dig på din resa genom dessa 6 veckor!

Exempel på innehåll:

 • Vecka 1 handlar om hur du kan vara autentisk och vad det innebär 
 • Vecka 2 handlar om den inre kritikern, den inre negativa rösten som tenderar att begränsa dig
 • Vecka 3 handlar om att leva i samklang med dina värdegrunder. Vi gräver djupare in i vad din sanning är för att kunna börja leva mer i linje med det
 • Vecka 4 handlar om balans. Hur balanserar du eventuellt arbete, studier, familj och fritid i ditt liv med dig själv, dina egna behov och utveckling
 • Vecka 5 handlar om hur du hanterar svåra samtal. Det är inte bara ett underbart verktyg för ditt eget liv utan också hur du hjälpa andra i din omgivning
 • Vecka 6 handlar om att kunna säga nej och sätta gränser på ett väl och fungerande sätt i ditt liv

Investera i dig själv:
Priset för 6 veckors kurs inkluderande: 6 videolektioner, 6 lektionsbrev, praktiska övningar och träning, 6 videokonferenser samt deltagande i FB grupp samt support och stöd är endast 995kr.  Anmäl dig redan idag.

Fördelen med en webbaserad distanskurs är bl a;

 • Du kan delta oavsett var du bor
 • Du gör kursen i egen takt och på tider som passar dig
 • Du kan göra dina vardagssysslor och lägga din träning i vardagen utan att det tar extra tid
 • Du behöver enbart en dator eller telefon för att delta (du behöver inte vara teknisk alls för att klara av kursen) och genomför kursen enkelt hemifrån
 • Du har tillgång till lektionerna i 6 månader från din kursstart.

Vår erfarenhet av webbkurser/distansprogram visar att detta är ett utmärkt sätt att utveckla sig på. Vi har de senaste åren genomfört denna typen av program med fler än 500 elever och vi ser genom de recensioner våra kurser får att det fungerar. Vill du läsa några av dem så hittar du dem bl a här; Recensioner på kurser.se

Vi hälsar dig varmt välkommen att anmäla dig genom att klicka på kursanmälan nedan. Har du några frågor eller funderingar så skicka i så fall in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen
Jai & Samya

 

            

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår