Lagen om Själens Attraktion - 12 veckors distansprogram

Vet du att det finns ett överflöd för dig att ta del av? Ett överflöd som bara väntar på dig och som endast kan nås genom att du låter din själ visa vägen. När du gör detta så kommer även överflödet i det yttre att manifesteras. Detta är programmet som visar dig hur!

Känner du igen dig?

 • Du har provat Attraktionslagen och det fungerade endast lite eller inte alls?
 • Du har svårt att skilja på vad du vill och vad din själ vill?
 • Du vill känna dig mer fri och få tillbaka mer passion och glädje i livet

Då kan detta programmet vara lösningen för dig!

 

Programstart: Börja när det passar dig - det är individuell start  
Fungerar Attraktionslagen d v s Lagen om Attraktion? Visst gör den det. Kanske tillhör du en av dem som verkligen jobbat hårt med den och fått allt du velat ha i ditt liv? Eller kom det aldrig? Väntar du ännu? Oavsett hur det gått finns det en stor risk att du missförstått alltihop! Lagen om Attraktion tilltalar egot som genom att försöka manifestera mer pengar, ett nytt jobb, partner eller boende ska få det som det upplever brist på. Så genom att manifestera något från det yttre så ska du i det inre må bra. 

Lagen om Själens Attraktion jobbar på andra hållet - inifrån dig och ut i det yttre. I din själ finns allting redan klart och genom att du lär dig Lagen om Själens Attraktion och på så sätt ställer dig själv, dina tankar om brist och negativa känslor "åt sidan" så kommer själens kraft och överflöd automatiskt att manifestera även yttre saker som materiella ting, pengar osv. Men fokus ligger på själen och dess kraft och som kommer att ge dig ett liv du inte kan drömma om.

Om du tänker efter en stund så blir det självklart - det egot sänder ut är brist. Det själen sänder ut är överflöd. Vad tror du då att du får tillbaka i det ena kontra andra fallet? Det finns två grundtillstånd och det ena är rädsla och det andra är kärlek.

Anledningen till att så många (de flesta) misslyckas med Lagen om Attraktion är en psykologisk lag, som bl a används när man arbetar med hypnos; När tanke och känsla står i direkt motsats till varandra så vinner alltid känslan. I 100 % av fallen. Det räcker med att känslan viskar tyst inom dig med en kort, snabb obehagskänsla för att attraktionen ska utebli. Genom att lära dig grunderna i Lagen om Själens Attraktion så kommer din tanke och känsla att gå hand i hand OCH utgå från själens domäner. 

Detta 12 veckors program är ett distansprogram som ger dig tillgång till alla verktygen och ett högre medvetande som går djupare in i ditt hjärta.  Vi, och många med oss, har länge praktiserat det här och vet att det fungerar. När vi kommer i kontakt med vår storhet, själen - som är vår sanna essens, släpper "fram" den och låter den leda oss så ändras våra liv i alla aspekter. Hur är det möjligt kanske du undrar? I programmet får du tillgång till de verktyg som varit kända sedan 3 500 år tillbaka och som använts inom bl a mysticismen och av personligheter som Moses, Jesus, Buddha, Yogananda, Gandhi, Moder Teresa med flera. Kraftfullheten ansågs så stor, att styrande inom religionerna gömde undan den och man lyckades väl genom att påstå att det var en hädelse att använda den. Men den finns och den fungerar! Kvantfysiken är svaren på spåren hur det går till, hur vi alla är sammankopplade i det stora vävet (Nollpunktsfältet) och hur det som verkar inom oss speglas i det yttre.

Programupplägg:
Varje vecka får du en videolektion, ett lektionsbrev samt lite övningsuppgifter att träna på. Du kan dessutom ringa korta 5-10 min pulssamtal till Samya eller Jai. Genom att vi har en grupp på Facebook så får du inte bara gemenskap med andra som vill samma som du själv - du får dessutom höra hur andra gjort för att lyckas! 
Vi som leder programmet finns där för att stötta, supporta och inspirera dig på din resa genom dessa 12 veckor!

Exempel på innehåll:

 • Vad är vår sanna essens och hur är vi förbundna med varandra och Källan till allt?
 • Vad är skillnaden mellan Lagen om Attraktion och Lagen om Själen Attraktion?
 • Vad är egot kontra själen?
 • Lär dig släppa taget, finna tilliten och upplev tacksamheten
 • Få verktyg för att agera utifrån själen och den kärlek som finns där och som är starkare än någon mänsklig kärlek
 • Få effektiva, enkla verktyg att arbeta med i din vardag - ingen extra tid för träning behövs
 • Få tillbaka och utveckla din passion och kärlek till dig själv och ditt görande
 • Skapa överflöd i ditt inre och därmed i det yttre - relationsmässigt, ekonomiskt, materiellt
 • Kvantfysiken förklarar hur vi alla är sammankopplade och hur tanke/känsla manifesterar

Lagen om Själens Attraktion bygger på uråldrig visdom och har använts av olika andliga mästare genom tiderna; Jesus, Moder Teresa, Gandhi, Buddha är några av dem. Men även nutida andliga profiler som Deepak Chopra, James Twyman, Gregg Braden m fl är välbekanta med den. DU har samma förmåga och möjligheter att göra precis samma sak - det har vi alla och denna 12 veckors webbkurs visar dig hur och genom att du också får tillgång till den! Det enda du behöver göra är att säga JA till dig själv hela vägen. Ditt JA är nyckeln, din träning i programmet och därefter skapar resultatet. 

Säger du JA till dig själv och att låta din själ visa dig hur överflödet upplevs? Då är du varmt välkommen att skicka in din anmälan. 

Investera i dig själv:
Priset för 12 veckors kurs inklusive 12 videolektioner, 12 lektionsbrev, praktiska övningar och träning, videokonferenser och deltagande i FB grupp samt support och stöd är endast 1 995kr.  Och vill du så kan du delbetala på 2 månader utan ränta eller extra kostnader! Anmäl dig redan idag.

ERBJUDANDE: Boka både 21 dagars "Surrender, Trust & Gratitude" plus 6 veckors "Lev i sanning & autenicitet" plus 12 veckors "Lagen om Själens Attraktion" och spara 495kr. ordinarie pris 3 485kr. Du betalar endast 2 990kr. Du kan delbetala på 3 månader direkt till oss.

Fördelen med en webbaserad distanskurs är bl a;

 • Du kan delta oavsett var du bor
 • Du gör kursen i egen takt och på tider som passar dig
 • Du kan göra dina vardagssysslor och lägga din träning i vardagen utan att det tar extra tid
 • Du behöver enbart en dator eller telefon för att delta (du behöver inte vara teknisk alls för att klara av kursen) och genomför kursen enkelt hemifrån
 • Kursen blir billigare eftersom fler kan delta och det finns inga utgifter för lokaler osv

Vår erfarenhet av webbkurser/distansprogram visar att detta är ett utmärkt sätt att lära sig på. Vi har de senaste åren genomfört denna typen av program med fler än 500 elever och vi ser genom de recensioner våra kurser får att det fungerar. Vill du läsa några av dem så hittar du dem bl a här; Recensioner på kurser.se

Börja programmet när det passar dig, vi tillämpar löpande intag efterhand som anmälan inkommer vilket innebär att varje deltagare är på olika veckor i programmet men kan ändå mötas i de gemensamma konferenssamtalen utifrån hjärtat och själen. Du har tillgång till lektionerna i 6 månader från din kursstart.

 

Vi hälsar dig varmt välkommen att anmäla dig genom att klicka på kursanmälan nedan. Har du några frågor eller funderingar så skicka i så fall in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen
Jai & Samya

 

            


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår