Kvinnligt & Sinnligt

Nu kallar vi på dig kvinna! Det är dags att hitta hem genom den feminina kraften som redan finns inom dig. Detta är en fyra dagars retreatkurs 1-4 juni för dig som vill hitta hem till din inre storhet, den feminina famnen, sinnligheten, intimiteten, sensualiteten, sexualiteten, kraftfullheten på ett kärleksfullt, processande och befriande sätt.

Med öppenhet, urgammal visdom och tillåtande som får flöda genom djup innerlig kärlek och gemenskap så kommer du att hitta kvinnan i dig!

Under dessa dagar kommer du att få uppleva expansion, helande, skratt och glädje. Under trygga former hjälper vi varandra att våga känna, tänka och uppleva det som är vår borna födslorätt – vår kvinnliga, sinnliga feminina kraft och storhet.

Vi kommer under kursen vandra samma väg som starka kvinnor genom historien, inom mysticismen vandrat. Denna väg som öppnar bron mellan människa och gudomlighet. Mellan hjärna och hjärta. Mellan livmoder och moder jord. Och vi tar oss tillsammans över de hinder som ställts i vår väg i form av skuld och skam och som genom tiderna, i det djupa kollektiva, skapat sår i kvinnosjälen.

Kroppen är själens tempel, dess boning. Som kvinnor har vi fått lära oss att inte älska vår kropp. Att inte njuta av den. Att inte lära känna den. Under denna kurs ändrar vi på det och du kommer att hela det som är sårat, du kommer att få kliva in i din intimitet och kärlek till dig själv och din kropp och sedan expandera den till alla dina systrar på moder jord. Därefter får du kliva in i det feminina hjärtat så att din transformation fullbordas.


Upplägg
Vi kommer under kursen att samtala, processa och utveckla oss genom olika verktyg som exempelvis föreläsningar, olika övningar, målande, rörelse, andningstekniker, meditation, stillhet och mycket, mycket mer. Du kommer att få möta dig själv och beröra dig själv såväl mentalt, känslomässigt som fysiskt på ett respektfullt, tryggt och kärleksfullt sätt. Du behöver inga förkunskaper alls för att gå denna kurs. Alla övningar och övriga innehållet på retretaen är både genomtänkta och väl beprövade. Det är viktigt för gruppdynamikens skull att samtliga deltagare är med på alla övningar utifrån de förutsättningar var och en har. 


Tid och plats
Vi kommer att hålla kursen på Love it´s kursgård i natursköna Blentarp vilket ger möjlighet till sköna promenader och aktiviteter utomhus. Billigt och prisvärt boende kan bokas på STF Vandrarhem i Blentarp för ca 500kr/natt. Fika och frukt ingår i kurspriset. 

Datum 1-4 juni 2023, torsdag start kl 16.00 och kursen är slut på söndagen kl 15.00.
OBS - det finns endast 12 platser till denna kurs - boka redan nu!

 

Kursledare

 
Kursen leds i huvudsak av Jessica Menzinsky och med Samya Thornell som gästlärare på vissa pass. Jessica är idag verksam som präst i Svenska kyrkan och har tidigare arbetat som sexibilitycoach. Jessica diplomerade sig 2021 till Hyposyntesterapeut på Love it. Här kan du läsa mer om Jessica: Om Jessica

Samya Thornell är utbildningsledare på Love it inom Hyposyntesterapi som består bl a av hypnos, Sedonametoden, Mindfulness och Resancoaching. Samya är också Soul Manifestation Coach. Här kan du läsa mer om Samya; Om Samya

 

Pris och betalningsalternativ
Priset är endast 4 900kr. För företag tillkommer 25% i moms.

Du kan välja mellan dessa tre betalningsalternativ:

Alternativ 1: Betala hela beloppet som en klumpsumma. Du får en faktura med 14 dagars betalningstid och fakturan skickas den 13 maj

Alternativ 2: Betala på 6 månader (817kr/månad). Du får en faktura med 14 dagars betalningstid. med första fakturan som skickas den 13 maj. Det tillkommer 25kr/månad i faktureringsavgift

Alternativ  3: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månader. Du behöver då inte göra någon kursanmälan till oss - vi får den automatiskt genom att du går till vår webshop och anmäler där för detta sista alternativ. Klicka här för webshopen

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

 

               

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår