Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi

En diplomeringsutbildning för dig som vill ha ett nytt yrke, komplettera din nuvarande roll som terapeut eller helt enkelt vill gå enbart för din egen skull!

I denna utbildning lär du dig bl a:

  • Hypnosterapi
  • Spirituell hypnos
  • Tidigare liv terapi
  • Samtalsteknik
  • Progression

Öppna nya dörrar i ditt och andras liv med hypnos och tidigare liv

Utbildningen börjar den 25 februari i Malmö!

I den här utbildningen fokuserar vi på hypnos för att komma åt stress, oro, bryta mönster och få bort oönskade beteenden. Hela kursen vilar på att du kommer att själv kunna gå djupare inåt och hitta din storhet, din själ och sedan om du vill, kunna hjälpa ev klienter att göra samma sak. Det innebär att du får redskap för att kartlägga klienternas själsliga resa och dess syfte både i tidigare liv men också inför detta liv som är här och nu. På så sätt kan karma från tidigare liv förlösas och tas bort, förståelse för livsuppgifter i detta liv tydliggöras och hinder som oro, stress, blockeringar av olika slag som ligger i vägen försvinna. Resultatet blir mer sinnesro och lugn, en tydlighet i hur man vill agera i sitt liv får komma framåt, och inte minst, styrkor och begåvningar kan stärkas så att man följer sitt hjärta med större trygghet och visshet. Utbildningen ger dig som kursdeltagare en ökad egen personlig utveckling och en närmare, tydligare kontakt med din egen själ. Utbildningen sker under totalt 4 helger.

Innehåll:

1. Baskurs i Hypnos
Här lär du dig grunderna i hypnos och får kunskap även om din roll som terapeut samt vad lagarna säger. Med hypnoterapeutiska kunskaper följer också möjlighet att hjälpa andra frigöra sig från blockeringar, trauman från barndom, oro, stress, ångest och annat annat som hindrar klienten från att leva ett harmoniskt liv. Hypnosen hjälper också till för klienten att finna sina begåvningar och styrkor. Du lär dig också självhypnos som du med fördel kan använda på dig själv i olika situationer.

2. Spirituell Hypnos
I det förändrade medvetandetillståndet kan man med hjälp av hypnos lättare komma i kontakt med kärnan i sig själv – d  v s det riktiga Jaget. Detta Jag med stort J kallas också för själen. Spirituell hypnos hjälper klienten med sitt själsliga uppvaknande och för att komma i kontakt med sin storhet och därmed sin livsväg och syfte.

3. Tidigare Liv-terapi
Att utforska tidigare liv ger en möjlighet att upptäcka Karma som kan frigöras och släppas. Livsläxor, personlighetsutveckling genom liven och själens resa genom liven skapar en större förståelse för den man är i dag och därmed öppna upp för positiva förändringar.

4. Progression
Progression innebär att man går tillbaka till stadiet mellan förra livet  och detta liv för att där finna svar på varför man valde att födas in i detta liv. Med progression kan man lättare förstå de val man gjort före och under detta liv och vad som ännu återstår att utforska.

5. Meditation
Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd – inte olikt det som kan upplevas i meditation. Därför utvecklar vi också under kurserna vår egen förmåga till meditation och dess helande och utvecklande effekter.

6. Personlig utveckling
Kurstillfällena bjuder på många tillfällen till din egna personliga utveckling och som elev får du öva med och tillsammans med övriga elever. Du kommer också att få arbeta såväl i grupp som enskilt med arbetsuppgifter som både ger dig mer kunskap och insikter om dig själv.

7. Utveckling av intuition
Vår intuitiva förmåga och kapacitet kan utvecklas och användas förstås såväl i vår egen vardag som tillsammans med klienter. Under kursen gör vi intuitionsövningar samt även synkronicitetsövningar som tydligt visar dig hur du lär dig lita på din magkänsla och att genom synkronicitet se till att vara i ditt livsflöde.

8. Samtalsteknik, coachande förhållningssätt och lagstiftning
Under utbildningen lär du dig grunderna i samtalsteknik och utvecklar ett coachande förhållningsätt som hjälper din klient framåt. Rustad med bra verktyg så kan du ställa rätt frågor i samtalet före sessionen men också i det samtal som kan infinna sig efter hypnos-sessionen. Vi går också igenom patientsäkerhetslagen i de delar som rör Hypnosområdet. 

Mellan kurstillfällena har du övningsklienter och möjlighet till handledning. Diplomering sker vid sista kurstillfället. 

Diplomerade Hypnosterapeuter 30 maj 2021


Pris:
Pris för hela utbildningen: 13 900 kr

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet strax innan utbildningens början

Alt 2: Betala uppdelat i två summor. Den första skickas februari och den andra i juli.

Alt 3: Betala månadsvis i 10 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar. Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 12 månader. Du behöver då inte göra någon kursanmälan till oss - vi får den automatiskt genom att du går till vår webshop och anmäler där för detta sista alternativ.

Observera att vi alltid gör en kreditupplysning vid delbetalning.
För företag/organisationer tillkommer 25% moms på ovanstående pris.

 

Nästa kursstart sker i Malmö den 25 februari 2023!

Datum och tider:
25-26 februari lördag & Söndag 10.00-18.00
22-23 april lördag & söndag 10.00-18.00
16-17 september lördag & Söndag 10.00-18.00
18-19 november lördag & söndag 10.00-18.00

Plats: Sankt Gertrud Konferenscenter (5 min gångväg från Malmö Centralstation). Billigt boende finns bl a på Moment Hotels

 

Ladda ner fullständig presentation i pdf-format här; Presentation

 

Vad behövs för tidigare erfarenheter för att gå denna utbildning?
Det krävs inga förkunskaper för denna utbildning. Det är dock ingen nackdel om du har någon egen erfarenhet av personlig utveckling eller har kommit i kontakt med någon form av andligt utövande som exempelvis meditation, yoga, healing eller något annat. 

Godkänd utbildning i Svenska Friskvårdsförbundet.
Love it är godkänd medlemsskola i Svenska Friskvårdsförbundet (tidigare SFKM). Det betyder att vår utbildning till Diplomerad Tidigare Liv Terapeut är en godkänd yrkesutbildning och under tiden du studerar hos oss ingår ett elevmedlemsskap i förbundet där du bland annat får gratis ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. 

 

Vill du veta mer om denna utbildning så kontakta Jai på jai@loveit.se eller 0735-344 550.

Artikel Jai om Hypnos

Artikel Jai Spirituell Hypnos och Soulcoaching

Föreläsning om Hypnos och Tidigare Liv på Livsfilosofiskt Forum

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

                                                      

               

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår