Good Enough - älska dig själv som du är

Detta är ett ettårigt program - en resa till genuin och bestående förändring! Och en resa där du kommer att stå i din kraft - kärleksfull, accepterande och glädjefylld till dig själv. Här lär du dig att älska och acceptera dig själv och din kropp fullt ut!


Vill du vara en del i en gemenskap med syfte att lära dig älska dig själv ännu mer genom att genomföra de drömmar och visioner du så länge haft i tankarna? Jag tänker på dig som så många gånger har känt dig tvungen att gå till gymmet eller starta en diet för att du känt dig tvingad att göra något åt din syn på dig själv - din kropp, ditt mående såväl fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Vi kan istället på ett kärleksfullt och positivt sätt åstadkomma den förändring du inte trodde var möjlig genom att våga mer, älska mer, leva mer och framför allt genom att visa ditt autentiska jag.

Jag har en vision med programmet att under ett år låta den inre skönheten blomma i det yttre. Rent konkret är det helt möjligt genom att vi tillsammans bli mer medvetna om den inre potential vi alla har och som är så mycket mer än det yttre. Med kraftfulla verktyg, processer och på ett kärleksfullt och enkelt, positivt sätt, gör vi det lätt som du kanske trott varit svårt.

 

Programinnehåll:

-Genom meditation bli medvetna om tankar och känslor som stoppar oss, få släppa iväg detta och istället finna vår storhet i det inre.

-Lära oss om hur nyttig och god mat kan göra ätandet till en njutning istället för något som skapar ev skuld och skam

-Skapa insikter genom vackra praktiska övningar i det inre såväl som i det yttre som lär oss släppa rädslor och motstånd

-Röra på kroppen genom dans, yoga, vandringar och andra roliga övningar som inte skapar tvång utan som skapar befrielse och lätthet

-Grupparbeten som skapar insikter, gemenskap och samhörighet

-Och mycket, mycket mer...

Verktygen vi använder bygger på väl beprövade metoder och synsätt; En Kurs i Mirakler, Lagen om Själens Attraktion, Soul Coaching, Hyposyntes, I AM-filosofi, Trinity Bourne´s Consious Food samt den 20-åriga erfarhet vi på Love it har av personlig och andlig utveckling.

 

Praktisk info:

Helgkurs 1: 28-30 september 2018. Fredag 19.00-21.30 lörd-sönd 10-17.

Helgkurs 2: 1-3 februari 2019. Fredag 19.00-21.30 lörd-sönd 10-17.

Helgkurs 3: 31 maj - 2 juni. Fredag 19.00-21.30 lörd-sönd 10-17.

Veckoträffar:
Vi träffas en kväll varannan vecka udda veckor (med start tisdagen den 9 otober kl 19.00-21.30) under ett helt år med några veckors uppehåll under sommaren och jul/nyår. Under de tre helgerna går vi in på djupet om vem vi är i vår storhet och hur vi mer kan leva efter den storheten. Priset för programmets innehåll och omfattning är 24 900kr. För att få med så många som möjligt har vi dock satt introduktionspriset betydligt lägre. Introduktionspris: 14 900kr. Du kan välja att delbetala upp till 12 månader! Månadspriset blir då endast 1 304 kr/månad inkl 5% administrationskostnader. I priset ingår allt inkl programmaterial, matråvaror, extra kurslärare som tas in. 

Stipendie:
Du som har ansträngd ekonomi kan ansöka om stipendie för att komma ner i pris ytterligare. Kontakta Samya för mer information.

Namasté

Samya

Har du frågor om programmet så kontakta mig på 0703-44 55 52 eller samya@loveit.se

Övernattning kan ske i kurslokal (begränsat antal). Det finns även STF vandrarhem samt B&B i närheten.

 

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

 

             

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår