Mirakelhelg med En Kurs i Mirakler

Mirakler är naturliga - få grunderna i hur du manifesterar dem. Kursen bygger på boken En Kurs I Mirakler och dess innehåll.

Blentarp 23-25 november 2018

Detta är är en omvälvande helgkurs som hjälper dig att komma in i flow, in i spacet där miraklerna blir naturliga. Denna helg passar både dig som är helt ny eller dig som har boken, studerat den lite men inte kommit vidare. Vi går igenom delarna i boken och hur du kan använda den samt fokuserar på dess huvudbudskap. Följande ord från inledningen till En kurs i mirakler är troligen de mest citerade orden från Kursen. De sammanfattar kärnan i detta djupgående verk och har en innebörd som för de flesta inte alls är tydlig vid en första anblick:

Kursen syftar inte till att lära ut kärlekens mening, för den ligger bortom det som kan läras ut. Men den syftar till att ta bort de blockeringar som hindrar medvetenheten om kärlekens närvaro, som är ditt naturliga arv. Motsatsen till kärlek är rädsla, men det som är allomfattande kan inte ha någon motsats.

Denna kurs kan därför sammanfattas mycket enkelt på detta sätt:

Ingenting verkligt kan hotas. 

Ingenting overkligt existerar.

Häri ligger Guds frid.

I förordet till En Kurs i Mirakler, som Helen Schuman skrev efter att En kurs i mirakler givits ut, säger hon: ”Den är inte avsedd att ligga till grund för en ny kult. Dess enda syfte är att tillhandahålla en väg på vilken några människor kan finna sin egen Inre Lärare.”

Exempel på innehåll:

  • Hur boken är uppbyggd och hur du kan använda den
  • Hur den kom till
  • Hur kan vi använda dess budskap i våra liv?
  • Vad är ego kontra själen
  • Lagen om Själens Attraktion
  • Mirakler är naturliga tillstånd när vi utgår från själens domäner

Tid och Plats:
På Love it i Blentarp 23-25 november, fredag 19.00-21.30, Lördag & Söndag 10.00-17.00

Pris: 2 450kr. För företag tillkommer 25%.
Obs - medtag egen bok. Finns att köpa på exempelvis Adlibris m fl.

Övernattning kan ske i kurslokal i mån av plats. Vi rekommenderar också Körsbärsdalens B& B eller STF Vandrarhem i Blentarp. 

 

OBS - vill du inte vänta tills kursstarten med att komma i kontakt med EKIM och dess budskap, så rekommenderar vi detta event; James Twyman

Har du några frågor eller funderingar så skicka en intresseanmälan med dessa så hör vi av oss. Annars är du välkommen att skicka in din kursanmälan. Gör ditt val nedan på någon av knapparna.

 

               

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår