Attraktionslagen på riktigt

Nu är det dags för dig att på allvar bejaka dina drömmar och livsvisioner. Du är inte här för att låta ditt liv rinna mellan fingrarna. Du är här för så mycket mer!

Vi känner alla till attraktionslagen på ett eller annat sätt. Men vad är det som gör att vi antingen lyckas eller misslyckas med vårt praktiserande av denna lag? Nu finns det en möjlighet för dig att finna lösningen på detta under en retreathelg hos oss på Love it.

Vi kommer att gå igenom de mest vanliga blockeringar och orsaker till att människor inte lyckas skapa flöde i sitt liv. Det här kommer att vara en berikande och insiktsgivande två dagars kurs i lagen om attraktion, på riktigt. Du är överflöd och det är dags att manifestera det i ditt liv i alla aspekter!

Under dessa två dagar kommer du bland annat att få uppleva:

  • Föreläsningen ”Att ta sig från mörker till ljus”

  • Insiktsskapande övningar

  • Konkreta verktyg att arbeta med efter kurshelgen

  • Guidade meditationer

  • Inspiration och glädje

  • Skön samvaro och gemenskap

  • Förståelse på vad som är ego och vad som är själ

  • Skön livemusik med David Kajson

Ordinarie pris för denna retreathelg är 2 400 kr. Under en begränsad tid framöver erbjuder vi den till introduktionspris för endast 888kr.

Ytterligare en anledning till det reducerade priset är att vi även vill ge flera människor, som annars inte skulle ha råd att åka, en möjlighet att delta i en utbildning för att må bättre. Många personer förstår först efter en kurs hur några dagar faktiskt kan förändra resten av ens liv och hur viktigt det är att ge tillbaka till sig själv! 


Möt dina retreatvärdar:

 
Huvudlärare denna helg är Tindra Silverräv som gjort flera stora transformationer i sitt liv och som lever sitt liv baserat på attraktionslagens principer. På retreaten träffar du också Samya och Jai som driver sitt spirituella företag Love it som kort berättar hur de arbetar med överflöd! Dessutom så bjuder lördagskvällen på livemusik med David Kajson som med sin sköna musik och berättelser för dig hem i ditt hjärta.

 

Datum och tid:
4-5 mars
Lördag 10.00-16.30. Livemusik med David Kjson startar kl 19.00, Söndag 10.00-16.00

Plats:

Plats: I Love its utbildningslokaler i Blentarp - ca 35 minuter från Malmö och Lund.

Vid kurstillfället så ingår fika och frukt. Boende och mat ordnar du själv. I kurslokalen finns kök med kyl, frys, spis och diskmaskin om du vill laga din egen mat. Det finns gott om bra restauranger i närheten!

Boende:  Om du behöver boende så rekommenderar vi STF Vandrarhem i Blentarp som endast ligger ca 8 minuters bilväg från kurslokalen och där vi ordnat ett lägre pris för just våra elever. Du bor i enkelrum för endast 400kr/natt eller 300kr/natt i delat rum. Städning ingår i priset. Är du medlem i STF så uppge ditt medlemsnummer vid bokning så får du dessutom ytterligare rabatt. Vid bokning uppge även LOVEIT som bokningskod. 
Länk till hemsida: STF Blentarp

Transport: Vid behov kan vi ebjuda hämtning vid buss i Veberöd eller på Sturups flygplats. Kontakta oss för mer info.

Pris och betalning:
När du skickat in din kursanmälan så sänder vi dig en faktura på hela beloppet och där du har 14 dagars betalningstid. 


OBS - vi har plats för max 20 personer, först till kvarn gäller!

Skicka in din kursanmälan redan idag!

   

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår