Onlineprogram; Att leva utan stress, oro och ångest

Kan du ibland känna svårighet att kunna slappna av och känna dig trygg? Har du känslor av osäkerhet och oro, rastlöshet och att ofta vara på spänn? Har du svårt för att koncentrera dig på grund av rädsla och oro? Känner du att det skulle vara skönt att kunna slappna av och känna trygghet med hjälp utav nya verktyg och som gör att du kan släppa taget om det som håller dig fast? Då kan detta program vara lösningen för dig!

 

Start 10 februari 2020
Under 21 veckor får du verktyg som lär dig bland annat hur du släpper taget om det som hindrar dig, hur du känner frid och hittar din frihet, hur du finner och behåller tacksamheten i ditt liv. Du får verktyg för att agera utifrån själen och den kärlek som finns där och som är starkare än någon mänsklig kärlek!
Priset är endast 1 995 kr och du kan delbetala i 5 månader med endast 399kr/mån. (Värde 4 900kr)

 

Första modulen heter Min inre värld och handlar om hur du kan styra och lära dig ändra dina egna tankar, hur du tar kommandot i ditt liv genom att släppa fram din storhet. Hur du tar beslut ur kärlek och följer dessa.

Vecka 1: Att släppa taget och låta vara
Denna vecka handlar om att förbereda och sedan genomföra att släppa taget om det som varit och viljan som alltid utgår från brist och rädsla.

Vecka 2: Skapa tillit
Under denna vecka tränar vi på att "ställa sig själv åt sidan" d v s att genom att ha tillit till att det finns en större inneboende kraft inom dig, din själ, som kan ge dig det som behövs i ditt liv.

Vecka 3: Tacksamheten
I sista veckan kliver vi in i tacksamheten och känner hur den ökar när egot ställer sig åt sidan och vår själ får komma fram och ta kommandot.

 

Andra modulen heter Min yttre värld. Här lär du dig hur du med ditt inre överflöd skapar detsamma i det yttre - relationsmässigt, ekonomiskt och materiellt. Här får du också lära dig hur du lever autentiskt och vad det innebär.

Vecka 1 handlar om hur du kan leva mer autentisk och vad det ger dig för styrka och fördelar

Vecka 2 handlar om den inre kritikern, den inre negativa rösten som tenderar att begränsa dig och hur du kan lära dig lyssna på den mjuka, sanna rösten inom dig

Vecka 3 handlar om att leva i samklang med dina värdegrunder. Vi gräver djupare in i vad din sanning är för att kunna börja leva mer i linje med det

Vecka 4 handlar om balans. Hur balanserar du eventuellt arbete, studier, familj och fritid i ditt liv med dig själv, dina egna behov och utveckling

Vecka 5 handlar om hur du hanterar svåra samtal. Det är inte bara ett underbart verktyg för ditt eget liv utan också hur du hjälpa andra i din omgivning

Vecka 6 handlar om att öka din integritet och att kunna säga nej och sätta gränser på ett väl och fungerande sätt i ditt liv

 

Tredje och sista modulen heter Min storhet och handlar om ditt sanna Jag. Vi tar upp vad skillnaden är mellan Lagen om Attraktion och Lagen om Själens Attraktion och dess betydelse. Hur du tar beslut och säger JA till dig själv. Vi pratar om vad egot egentligen är och vad egot har för betydelse.

Exempel på innehåll i modul 3:

  • Vad är vår sanna essens och hur är vi förbundna med varandra och Källan till allt?
  • Vad är skillnaden mellan Lagen om Attraktion och Lagen om Själen Attraktion?
  • Vad är egot kontra själen?
  • Få verktyg för att agera utifrån själen och den kärlek som finns där och som är starkare än någon mänsklig kärlek
  • Få effektiva, enkla verktyg att arbeta med i din vardag - ingen extra tid för träning behövs
  • Få tillbaka och utveckla din passion och kärlek till dig själv och ditt görande
  • Skapa överflöd i ditt inre och därmed i det yttre - relationsmässigt, ekonomiskt, materiellt
  • Kvantfysiken förklarar hur vi alla är sammankopplade och hur tanke/känsla manifesterar

              

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår