Andlig utvecklingscirkel

Soul Mediumistic Reconnection® utvecklingscirkel handlar om att återknyta till sin naturliga medialitet, sin intuition så att du kan använda dessa i ditt eget liv.

Vår övertygelse är att vår mediala och intuitiva förmåga inte är tänkt att användas på de sätt som många gånger sker i dag. Med det sagt - det finns en plats för det mediala, duktiga seriösa medium och den mediala terapeutiska funktionen. Men den mediala världen med dess utbud har blivit en stor egofälla. Dessutom är det så, att det inte är enbart vissa som är mediala och andra inte. Alla är mediala och alla har intuition. Och detta är till för att användas i våra egna liv först och främst. Det handlar om att vara ett medium för sin egen ande! 

Följande frågor är bra att ställa sig: Varför fungerar det mediala och intuitiva? Vad är det och hur kan jag ha nytta av det i mitt eget liv? Vad ska det användas till egentligen? Eftersom ”Andra Sidan” finns, vad innebär det egentligen ur ett större perspektiv? Hur hänger allt samman med vem jag är och finns det något högre syfte?

På denna utvecklingscirkel träffas vi varannan vecka och övar tillsammans:

  • Teori samt praktiska övningar kring vår medialitet och intuition, hur det fungerar, kvantfysik och andlighet, chakran, guider, intuitionsövningar, synkronicitetsövningar.
  • Teori och filosofi kring I AM, icke-dualitet, En kurs i Mirakler, Lagen om Själens Attraktion, The 5 Gateways. De olika mediumskapen och tidigare liv.
  • Praktiska intuitionsövningar, kontakt med guider, kontakt Andra Sidan, synkronicitetsövningar.
  • Teori och praktik kring healing och hur det fungerar
  • Under träffarna så kommer vi dessutom att meditera, ha sharing samt göra ceremonier och stärkande övningar - allt utifrån I AM förstås.

Vill du läsa mer om den 1-åriga Soul Mediumistic Re:connection® utbildningen som ligger till grund för denna kvällscirlek? Läs mer är; Utbildning 

 

Tider och pris
Start tisdagen den 8 september 2020. Tiden är 19.00-21.30 vid varje träff. Plats: Love it, Sälgvägen 20, Blentarp
Totalt 8 träffar under terminen, varannan vecka (udda veckor). Obs - begränsat med platser!

Pris: 2 200:-/termin. Kaffe och te ingår.

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

 

               

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår