Taktil Massage

Taktipro är originalmetoden för taktil massage och är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Massagen innebär en mjuk omslutande beröring med varsamma strykningar som aktiverar beröringsreceptorerna. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket gör att adrenalinpåslag och stress minskar och försvinner.

Effekten av massagen är att man får en djup avslappning, förbättrad sömn, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, förbättrad mag./tarmfunktion, minskad stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest och en tänd livsgnista. Tack vare dessa effekter så kommer man som klient lättare in i medvetenheten om sig själv, sina önskningar och behov och inte minst närmare kontakt med själen och Källan – själva essensen av sig själv.

Taktil Massage kan tillämpas som ett sätt att nå en djup avslappning eller som ett led i personlig, själslig utveckling.

Taktil massage har utvecklats under mer än 40 år och här kan du läsa några av de forskningsstudier som gjorts;
www.researchgate.net/publication/299380473 och www.researchgate.net/publication/274723065.

 

Samya är examinerad med diplom av Taktipro

En behandling tar ca 60 min. Pris 800kr inkl moms.

Bokning:
Samya 0703-44 55 52, samya@loveit.se

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår