Regressionsterapi

Det händer att man som klient varit med om saker i barndomen som är väl dolda och svåra att komma åt. Det kan också vara så att man har fragment av händelser som kan ha skett men får inte ihop hela bilden Under hypnos arbetar vi tillsammans med dig som klient på ett varsamt och tryggt sätt så att du kommer åt det som finns i ditt undermedvetna. Det undermedvetna är platsen för våra minnen - såväl de goda som mindre trevliga.

Genom att finna dessa minnen så förlöses ev smärta som är kopplad med minnet och inre konflikter som klienten upplever, försvinner. Även om man i stunden av minnet kan återuppleva den känslomässiga smärtan, så är den inte alls så stark som man ofta tror och den försvinner dessutom ganska omgående under sessionen och byts ut mot frid, lugn och sinnesro.

Läs artikeln om Spirituell Hypnos, Soulcoaching; Spirituell Hypnos

Läs artikeln om Jai i Tidningen Nära; Hypnos

Pris: 1 700kr för 90 min inkl moms

Bokning: 
Jai: 0735-344 550
Samya: 0703-44 55 52 

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår