Intuitiv vägledning

Har du fastnat någonstans i livet? Byta jobb? Osäker på relationen? Står du vid ett vägskäl? Då kan en intuitiv vägledning vara lösningen! Vi använder traditionella vägledningskort helt intuitivt och de hjälper oss att få tag i de energier som finns i ditt liv och därför kan vi berätta om dåtid, din tid just nu, vad som upptar ditt medvetande, situationer runt omkring dig osv.

Korten visar också på möjliga vägar och ger dig svar som underlättar dina beslut. Vår erfarenhet är att många som kommer till oss redan har svaren men behöver en bekräftelse på att de tänker rätt medan andra behöver få påvisat möjligheter ur sin situation.

OBS - vi "spår" inte, korten eller vi tar inte besluten åt dig, vi visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna och vi ger heller aldrig information hur det ska gå för andra personer som inte är närvarande i rummet.

 

Om du bor långt bort, kan du boka en vägledning via telefon med Samya; samya@loveit.se eller 0703-44 55 52.

Pris: 900kr för ca 1 tim inkl moms

Bokning: 
Samya: 0703-44 55 52 

OBS - Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår