Hyposyntesterapi

Har du en önskan om att leva ett liv i harmoni med dig själv och din omgivning, att kunna uppleva känslan av frid och glädje inom dig, och att kunna hantera olika situationer mer medvetet utan att känslorna drar iväg med dig?

Hyposyntes® hjälper dig att sluta fred med jobbiga tankar och känslor som hindrar dig från att leva det liv du önskar och förtjänar. Att leva ditt liv i nuet och inte i det förflutna eller i framtiden är nyckeln till en avslappnad och harmonisk tillvaro.

Det fantastiska med Hyposyntes® är att man kan släppa den intellektuella och logiska delen och hitta svaren i det undermedvetna genom att i ett avslappnat tillstånd svara på olika hypnotiska frågor och hitta känslan i en ny och mer positiv tanke.
Med hjälp av hyposyntesen hittar vi livsglädjen, när allt som blockerar livsflödet tagits bort och vi kan följa med utan analyserande tankar, kontroll och rädslor, då lyser livsglädjen igenom och det är vårt naturliga tillstånd.

Hyposyntes® är en kraftfull, effektiv och snabb terapi som bygger på djupgående, väl beprövade, coachande och terapeutiska kombinationer och inslag som exempelvis hypnos, sedonametoden och Mindfulness/Soulfulness. Som klient upplever oftast att stress, oro, ångest, känslor av oduglighet, rädslor samt andra upplevda problem i såväl det yttre och som inre, upphör att existera under och efter sessionerna. Metoden ger positiva permanenta förändringar oftast redan efter ett par behandlingar. Hyposyntes® är varumärkesskyddat och det är enbart vi på Love it samt våra godkända elever från Hyposyntesutbildningen som får använda varumärket.

I mitt sätt att arbeta kopplar jag ihop hyposyntes med Soul Manifestation Coaching och får på så vis ett mer effektivt resultat. Jag utgår alltid från personen jag har framför mig och för att kunna ge vad som är bäst i stunden. 
Glöm aldrig att du är värd att finna ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans.

Pris privatpersoner: 1 600kr för 90 min inkl moms
Pris: Företag betalar 1 600 kr för 90 min exkl moms  

Läs artikeln i Tidningen Nära här om Hyposyntes: NARA_nr3_2015_Anette_Thornell.pdf

Artikel 2017 i Tidningen Nära; Benny Rosenqvist får Hyposyntes av Samya

Bokning: (OBS - just nu har jag ingen möjlighet att ta emot nya klienter pga av arbetsbelastning)
Samya 0703-44 55 52, samya@loveit.se

 

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår