Hyposyntesterapi

Har du en önskan om att leva ett liv i harmoni med dig själv och din omgivning, att kunna uppleva känslan av frid och glädje inom dig, och att kunna hantera olika situationer mer medvetet utan att känslorna drar iväg med dig?

Hyposyntes hjälper dig att sluta fred med jobbiga tankar och känslor som hindrar dig från att leva det liv du önskar och förtjänar. Att leva ditt liv i nuet och inte i det förflutna eller i framtiden är nyckeln till en avslappnad och harmonisk tillvaro.

Det fantastiska med hyposyntes är att man kan släppa den intellektuella och logiska delen och hitta svaren i det undermedvetna genom att i ett avslappnat tillstånd svara på olika hypnotiska frågor och hitta känslan i en ny och mer positiv tanke.
Med hjälp av hyposyntesen hittar vi livsglädjen, när allt som blockerar livsflödet tagits bort och vi kan följa med utan analyserande tankar, kontroll och rädslor, då lyser livsglädjen igenom och det är vårt naturliga tillstånd.
Hyposyntes är en vidareutveckling av djupgående och kraftfulla terapiformer som Hypnos, NLP och Sedonametoden. Det är också inspirerat av ”The Work”, alla är säkra och beprövade tekniker för personlig utveckling.  Det ger mer djupgående personliga förändringar på ett enkelt och okomplicerat sätt.

I mitt sätt att arbeta kopplar jag ihop hyposyntes med Soul Coaching och får på så vis ett mer effektivt resultat. Jag utgår alltid från personen jag har framför mig och för att kunna ge vad som är bäst i stunden. 
Glöm aldrig att du är värd att finna ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans.

Pris privatpersoner: 1 500kr för 1,5 tim inkl moms
Pris: Företag betalar 1 500 kr för 1,5 tim exkl moms  

Läs artikeln i Tidningen Nära här om Hyposyntes: NARA_nr3_2015_Anette_Thornell.pdf

Artikel 2017 i Tidningen Nära; Benny Rosenqvist får Hyposyntes av Samya

Bokning:
Samya 0703-44 55 52

OBS - Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår