Hypnoterapi

Att använda hypnoterapi som terapiform är inte bara effektivt – det är tryggt och säkert också. Terapin sker under hypnos vilket är ett mycket skönt tillstånd att befinna sig i. Det finns olika nivåer av hypnos från avslappning till djup trance. Hypnos har den fördelen att jag som terapeut och du som klient kommer åt det undermedvetna, det som ligger dolt och som kan störa dig.

Hypnoterapi är oftast mycket effektivt på oro, rädslor, fobier och ångest. Men hypnos är också ett bra sätt att få energi och fokus för att sätta mål, klara att stå inför publik, lära känna sig själv, öka medvetenheten, öka självförtroendet och självkänslan och inte minst må väldigt, väldigt bra. 

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans ungefär som om man betraktar sig själv. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Att vara i hypnos innebär inte att man sover utan enbart att man är mer inre fokuserad än yttre. Ingen kan heller någonsin förmås att göra saker mot sin vilja under hypnos. Man är medveten och har kontroll hela tiden och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet.

Läs artikeln om Spirituell Hypnos, Soulcaoching; Spirituell Hypnos

Läs artikeln om Jai i Tidningen Nära; Hypnos

Pris privatpersoner: 1 600kr för 90 min inkl moms
Pris Företag: 1 600kr för 90 min exkl moms

Bokning:

Jai 0735-344 550, jai@loveit.se

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår