Hårmineralanalys

Stress, mat, miljöpåverkan med toxiner och skadliga kemikalier påverkar vår förmåga att tillgodose oss näringsämnen i maten. Individuella biologiska förutsättningar och ev sjukdomar påverkar också vår näringsstatus. Och näringsämnena behövs! Undersökningar på 90-talet visar att näringshalterna i våra grödor sjunkit mellan 40-80%.

Men varför är vitaminer och mineraler så viktigt för oss? Svaret är kort att det är förutsättningarna för ett friskt liv och att vi ska leva så länge som möjligt. Så hur vet man om man har obalanser av mineraler och vitaminer i kroppen? Många av våra klienter kommer med olika symptom som exempelvis trötthet, stress, krypningar i benen, smärta som vandrar i kroppen, förgiftningssymptom, fladder i bröstet, sömnproblem, oro, matallergier m fl.

Men räcker det inte med att handla ett vanligt kosttillskott som innehåller alla vitaminer och mineraler? Svaret är ofta nej. Har en obalans väl uppstått så behöver man korrigera detta med individuella, anpassade och terapeutiska kosttillskott. När detta väl är gjort så kan man mycket väl fortsätta med ett multitillskott. Att göra en hårmineralanalys kan ge svar och därmed vara ett verktyg för att lösa problemen.

Hur går det till? Du bokar en tid med mig och jag klipper lite hår från huvudet på dig. Hårprovet skickas till Nutri-Tech i USA som har många års erfarenhet av att analysera hår och se hur näringsstatusen ser ut. Utifrån resultaten skapas en analys där man ser vilka mineraler man har för lite respektive för mycket av - var för sig och i förhållande till varandra. Man ser också detsamma på spårämnen samt om man har toxiner i kroppen. Analysen skickas till dig via mail.

Utifrån hur analysen ser ut, så kan man dra slutsatser om symptom eller besvär som klienten har. Analysen innehåller också förslag på mat som klienten bör öka respektive undvika för att hjälpa kroppen att korrigera. Slutligen så ges man ett konkret förslag på terapeutiska kosttillskott som man bör ta under några månaders tid för att få verklig effekt. Vi rekommenderar våra klienter att köpa kosttillskott från Alpha- Plus (finns i de flesta välsorterade hälsobutiker) för bästa möjliga effekt!

Provtagning, analys samt uppföljande telefonsamtal där vi tillsammans går igenom analysen.

Pris: 2 500kr inkl moms.

Bokning: 
Jai 0735-344 550

Under vecka 27-31 så håller vi semester och vi tar inte emot klienter under denna period. Önskar du boka tid för coaching/terapi efter vecka 31 så skicka oss ett mejl, så kontaktar vi dig när vi har möjlighet.

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår