Tankar för hjärta och själ

Denna föreläsning bygger på Jai´s senaste bok "Tankar för hjärta och själ" och handlar om de djupare frågorna i livet. Föreläsningen skapar insikter, sinnesro och kärleksfullhet. Föreläsningen är upplagd så att deltagarna kan interagera med frågor och egna svar.

Så här beskrivs författaren och boken;

"Jai Thornell var mitt i livet med en framgångsrik reklambyrå då han insåg att han mådde uselt och hade utvecklat ett alkoholberoende. Denna dödliga sjukdom tvingade honom att göra en inre resa och inte minst att hitta en genuin, äkta andlighet. I dag, 20 år senare, är han fortfarande nykter och verksam som diplomerat medium, coach, terapeut och författare. Denna krönikebok är perfekt att ha liggande på nattduksbordet för en stunds läsning innan man släcker lampan. Kloka ord att ta med sig in i sömnen och kanske vakna med i soluppgången. Tankar för själ och hjärta är en fin gåva att ge till någon du bryr dig om. Som behöver kloka ord på vägen. 

Jai driver tillsammans med sin fru Samya företaget Love it där de tillsammans håller kurser i personlig och andlig, spirituell utveckling. Han har tidigare gett ut boken I Total Sanning? Han är också välkänd och omtyckt krönikör i tidningen Nära, Egmont Publishing AB. Nära som nu, i samarbete med Jai Thornell, ger ut denna bok med hans mest uppskattade krönikor om ett liv och en vardag med andliga förtecken. För själ och hjärta. Så här skriver tidningen Näras Benny Rosenqvist om Jai Thornell i bokens förord: Jai Thornell står, som vi ser det, för kreativitet och glädje samt en förmåga att skapa en närvaro i det rum som finns här och nu. Men hjälp av ord.Under många år har Jai krönikor engagerat tidningen Näras läsare både på hemsidan och i den tryckta tidningen. Vi är väldigt glada att vi nu fått möjligheten att samla alla kloka ord och tankar i denna bok." 

För mer info, kontakta oss genom att skicka in din intresseanmälan

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår