Synkroniserade fredsmeditationer - Spiritual Peacemaking

Gör gemensam sak med oss genom att delta i våra synkroniserade fredsmanifestationer. Tillsammans kan vi göra skillnad och ju fler vi är som går samman i en enad tanke och känsla, så manifesteras det i det yttre, vi människor är inte maktlösa – vi är kraftfulla.

 

På vilket sätt är vi kraftfulla? Därför att vi är gudomliga, vår själ är hel, komplett, kärleksfull, helig och en aspekt av Källan. Vi skapar vår verklighet, antingen via egots domäner eller via vår själ – vi behöver göra valet vilken verklighet vi vill ha. För det är ett val, ett beslut vi behöver ta! Vi är inte emot krig, vi är för fred!

Erfarenheten visar att, såväl inom forskning som i enskilda gruppaktiviteter, att när människor gör gemensam sak för exempelvis fred, så sker något dit energin riktas. Det har skett i Israel, Syrien, Irak, Bosnien och i andra länder när synkroniserade andliga fredsmeditationer och böner gjorts. I Syrien tog det mindre än en vecka efter tills fredsavtal började diskuteras. Kriget pågår fortfarande men fredssamtalen är aktiva. I Irak tog det 3 dagar från meditation tills dåvarande Generalsekreteraren i FN, Kofi Annan fick till ett avtal som skrevs under. När vi släpper egots agenda, såväl politisk som religiös och går in i vår egen frid och fred - och sedan riktar den utåt - tillsammans med andra, så sker förändringar på plats där det finns en krigshärd. 


Vår första synkroniserade Spiritual Peacemaking-manifestation gjorde vi söndagen den 14 maj 2017 kl 20.00. Vi mediterade då för fred under 20 minuter och fokuserade på Hama provinsen i Syrien där mycket strider pågått  Vi sände live via FB. 


 

 

För mer information om när nästa synkroniserade meditation görs, skicka in din intresseanmälan

 

  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår