Event & Workshop

Här hittar du olika föreläsningar, events och ceremonier som vi gör på Love it. Du kan boka oss för ett privat arrangemang eller boka in dig på ett publikt som vi eller annan arrangör gör offentligt. För mer information om tider, priser och innehåll i våra workshops, kontakta oss.

Här nedan kan du se några korta filmer från Tidningen Näras andliga kryssning 2016 och 2015 som vi deltog i med både föreläsningar och workshops.

 

         

 

Lyssna på Jai´s föreläsning om hypnos, tidigare liv och själen här; Nära Radio

Så här skriver en av besökarna om en av våra föreläsningar;
"Hejsan! Jag var på er föreläsning i torsdags. Ville gå fram till er efteråt men det var några andra som behövde det mer än mig så därför blir det ett mail i stället. Jag vill bara tacka er för en fantastisk föreläsning. Det var skrämmande att inse hur sjukt mitt liv har varit som medberoende men en sann inspiration till att mitt liv kommer få ett lyckligt slut. Jag är expert på att förminska mig själv, förminska det jag gått igenom. Livrädd att släppa in någon i mitt kaos. I torsdags ramlade polletten äntligen ner. I am that, i am. Det finns en mening med allt och mina erfarenheter har skapat den jag är idag. Jag ska ta mer plats och våga... Tack för en mycket givande kväll!"

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår