2020-08-19

Se The Thrive II och förändra världen

Vi är nu affilliated partner för filmen The Thrive II och du kan hyra/köpa den digitalt eller fysiskt via oss på Love it

Kolla in den här spännande nya trailern för THRIVE II: This is What it Takes.

Med fokus på lösningsorienterade genombrott, ger denna film ett välkommet verkligt hopp när mänskligheten behöver det mest:
När filmen släpps så har den även svensk text.


 Klicka här för att se trailern till Thrive II och hyr/köp din film

 

Bakgrund
Det var åtta och ett halvt år sedan, den 11/11/11 som THRIVE: Vad i världen kommer det att ta? släpptes. Det har nu överträffat hela 90 miljoner visningar världen över på 27 olika språk. Thrive Movement är ett enormt globalt nätverk som tillsammans hungrar och arbetar efter hopp, baserad på fungerande lösningar för människa som varelse.

THRIVE II följer inte bara upp det som avslöjades i THRIVE I genom snabba uppdateringar (av finansiella eliternas agenda för global kontroll i en efter-Covid19 värld), utan den erbjuder också nya perspektiv, strategier och genombrottstekniker som ger effektiva decentraliserade vlösningar för världen vi lever i. Dessutom undersöker THRIVE II principerna som är gemensamma för alla fungerande lösningar och deras förhållande till den naturliga dynamiken i det som kallas för det enhetliga Fältet.

Den 26 september 2020 kommer teamet på Thrive att vara värdar för en globalt synkroniserad onlinepremiär, ett event som i sig är helt gratis, men där deltagarna kommer att kunna hyra eller köpa en digital version alternativt köpa DVD. Vi lanserar också ett helt nytt ThriveOn-abonnemang, som ger dig 24/7 tillgång till THRIVE II, exklusiva bilder och intervjuer, plus tre unika månatliga erbjudanden inklusive djupa dykningar i vad som verkligen händer och vad vi kan göra åt det. Dessutom kommer Thrive att lansera en ny ”Solutions Hub” för att hjälpa till att samordna effektiva åtgärder globalt för att vi ska kunna återta våra liv och vår framtid.

Läs mer här; https://www.loveit.se/sv/kurser/the-thrive-2/

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår