2020-07-20

Gratis Community online möte 17 augusti - vad är sant helande?

Join the Spiritual Revolution! Nu är det dags att vara vårt sanna ljus och kärlek i världen.

Nu är tiden inne att tillsammans, dela idéer och praktiskt skapande ur ett andligt perspektiv. Vi gör det i denna gemenskap som baseras på En Kurs i Mirakler men även andra andliga traditioner och filosofier. 

En ny värld håller på att födas. Och vi föds med den. Den enorma transformation som pågår just nu i världen har sällan skådats. Covid-19 har förstås skapat oerhört mycket oro och stress men förutom rädslan för sjukdomen i sig, så visar de samhällssystem som byggts upp nu sina svagheter. De faller sönder strukturellt, finansiellt och känslomässigt. Dessa system har skapat orättvisor, ojämlikhet, separation och egoism. För att bygga det nya behöver det gamla rasa. Därför är vi här för att stödja dig och andra som önskar. Men också för att bygga den gemenskap som behövs. Och du behövs i den gemenskapen!

 

Som vi ser det handlar detta om en global uppvaknandeprocess och vårt fokus kommer att ligga på lösningen och den inre freden som finns tillgänglig för oss alla under dessa till synes märkliga omständigheter i världen just nu.

Vårt mål är att hjälpa människor att komma ihåg, förstå och känna den egna sanna identiteten av och i själen och att använda sanningen om vad och vem vi verkligen är, så att vi kan uppleva den gudomliga friden mitt i stormen. Denna ”paus” i det mänskliga livet kan vara den signal vi upplever för att på allvar börja lyssna inåt i oss själva och komma åt vår sanna essens.

Vårt budskap är enkelt: Vi vet ett sätt att leva i frid med oss själva och omgivningen under dessa tider och vår Community och vårt nätverk består av andliga lärare, terapeuter, företagare, bröder och systrar med flera och som alla är här för att stötta och supporta varandra. Online eventen sker alltid på måndagar kl 19.30!

Emellanåt så bjuder vi in spännande gäster att delta. Hittills så har Jörgen Sundvall, Phran Gacher, Love Nicklasson, Mia & Hillevi från LiveTV, David Kajson, Ewa Olsson, Cissi Williams, JOnas Appelgren och Agneta Nyholm deltagit och fler kommer framöver! Missa inte!

 

Kvällens tema den 17 augusti - vad är sant helande?
I andliga kretsar tycks många tro att en healer kan hela någon annan. Det är lika ologiskt som att tro att det är läkaren som läker någon annan. Så vad är healing och vad är det inte? Vad är det för skillnad på healing utifrån en syn av separation (egots värld) och healing utifrån en syn av Oneness (Etthet)? 

 

Använd nedanstående knapp för att registrera dig.

OBS - Din registrering måste ske senast 2 timmar innan sändning! Har du registrerat dig för tidigare event, så behöver du inte registrera dig igen. Vi skickar en inbjudan samma dag som eventet sker med en länk du ska använda för att delta. När du ansluter, se till att godkänna att du ansluter med både bild och ljud. Du kan använda en dator, surfplatta eller mobiltelefon. OBS - det är en ny länk inför varje online event!

Om du registrerar dig men inte får inbjudan i din mail, så titta i din skräppostkorg/spammapp. Det är då viktigt att du godkänner mailet annars hamnar nästa inbjudan också i skräpmailen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår