2020-07-20

Community online 28 sept. Gäster; Andreas & Jenny

Join the Spiritual Revolution! Nu är det dags att vara vårt sanna ljus och kärlek i världen.

 

Nu är tiden inne att tillsammans, dela idéer och praktiskt skapande ur ett andligt perspektiv. Vi gör det i denna gemenskap som baseras på En Kurs i Mirakler men även andra andliga traditioner och filosofier. 

En ny värld håller på att födas. Och vi föds med den. Den enorma transformation som pågår just nu i världen har sällan skådats. Covid-19 har förstås skapat oerhört mycket oro och stress men förutom rädslan för sjukdomen i sig, så visar de samhällssystem som byggts upp nu sina svagheter. De faller sönder strukturellt, finansiellt och känslomässigt. Dessa system har skapat orättvisor, ojämlikhet, separation och egoism. För att bygga det nya behöver det gamla rasa. Därför är vi här för att stödja dig och andra som önskar. Men också för att bygga den gemenskap som behövs. Och du behövs i den gemenskapen!

 

Som vi ser det handlar detta om en global uppvaknandeprocess och vårt fokus kommer att ligga på lösningen och den inre freden som finns tillgänglig för oss alla under dessa till synes märkliga omständigheter i världen just nu.

Vårt mål är att hjälpa människor att komma ihåg, förstå och känna den egna sanna identiteten av och i själen och att använda sanningen om vad och vem vi verkligen är, så att vi kan uppleva den gudomliga friden mitt i stormen. Denna ”paus” i det mänskliga livet kan vara den signal vi upplever för att på allvar börja lyssna inåt i oss själva och komma åt vår sanna essens.

Vårt budskap är enkelt: Vi vet ett sätt att leva i frid med oss själva och omgivningen under dessa tider och vår Community och vårt nätverk består av andliga lärare, terapeuter, företagare, bröder och systrar med flera och som alla är här för att stötta och supporta varandra. Online eventen sker alltid på måndagar kl 19.30!

Gäster 28 september; Andreas Österlund & Jenny Hamrén
Andreas Österlund & Jenny Hamrén driver Youtubekanalen Tvillingsjälar där de delar med sig av allt från andlig spis, paranormala äventyr och flera andra projekt som de brinner för. Jenny jobbar heltid som livschoach och Andreas som medium (i bland annat TV-serierna Spökjakt, Det Okända & Andarnas Makt). 

De är just nu aktuella med sitt nyaste projekt #FöljHjärtatsRöst. Ett projekt som uppmanar och uppmuntrar människor att våga vara i sitt sanna jag. Så här står det på deras hemsida:

Vi vill uppmuntra och stötta dig eller någon du känner som har följt sitt hjärta, när livet har varit allt annat än lätt. Därför har vi startat projektet #FöljHjärtatsRöst där vi hjälper dig på vägen. Kanske har du lämnat den där destruktiva relationen? Eller har du vågat sadla om mitt i livet? Upplever du att dina nära och kära inte står bakom dig? Kanske är det just dig som vi kommer hem till, för att ge dig en extra push i rätt riktning! 

#följhjärtatsröst är ett ideellt projekt där vi vill hjälpa andra att våga vara sig själva och våga följa sitt hjärta. Trots alla svårigheter runtom i form av tex fördomar, diskriminering, personliga problem eller ekonomiska utmaningar.

För att medverka i projektet så innebär det att vi dokumenterar delar av din berättelse i ett youtubeklipp och / eller i vår podcast Tvillingsjälspodden på Spotify. Det går bra att vara anonym och vi producerar innehåll i ett sådant fall som inte avslöjar din identitet. Varför är just din historia viktig, tänker du kanske nu. Vi vill inspirera andra som befinner sig i liknande situation att inte ge upp och att våga följa sitt hjärta.

Länk till video där Jenny berättar om varför vi startar detta projekt : https://www.youtube.com/watch?v=OPw9UdJ-ob8&feature=emb_title


Emellanåt så bjuder vi in spännande gäster att delta. Hittills så har James Twyman, Jörgen Sundvall, Agneta Orlå, Phran Gacher, Love Nicklasson, Mia & Hillevi från LiveTV, David Kajson, Ewa Olsson, Cissi Williams, Jonas Appelgren och Agneta Nyholm deltagit. Missa inte!

Jai & Samya

 

Använd nedanstående knapp för att registrera dig.

OBS - Din registrering måste ske senast 4 timmar innan sändning! Har du registrerat dig för tidigare event, så ska du inte registrera dig igen, du får automatiskt alla våra inbjudningar till mötena. Vi skickar en inbjudan samma dag som eventet sker med en länk du ska använda för att delta. När du ansluter, se till att godkänna att du ansluter med både bild och ljud. Du kan använda en dator, surfplatta eller mobiltelefon. OBS - det är en ny länk inför varje online event!

Om du registrerar dig men inte får inbjudan i din mail, så titta i din skräppostkorg/spammapp. Det är då viktigt att du godkänner mailet annars hamnar nästa inbjudan också i skräpmailen. Vi skickar alltid inbjudan med länk under måndag förmiddag

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår