2020-04-01

Nytt gratis Covid-19 Live online event

Den 7 april är det dags igen. och du behövs! - kom med i gemenskapen du med! Vi är här för att hjälpa.En ny värld håller på att födas. Och vi föds med den. Den enorma transformation som pågår just nu i världen har sällan skådats. Covid-19 skapar förstås oerhört mycket oro och stress men förutom rädslan för sjukdomen i sig, så visar de samhällssystem som byggts upp nu sina svagheter. De faller sönder strukturellt, finansiellt och känslomässigt. Dessa system har skapat orättvisor, ojämlighet, separation och egoism. För att bygga det nya behöver det gamla rasa. Därför är vi här för att stödja dig och andra som önskar. Men också för att bygga den gemenskap som behövs.

Som vi ser det handlar detta om en global uppvaknandeprocess och vårt fokus kommer att ligga på lösningen och den inre freden som finns tillgänglig för oss alla under dessa till synes märkliga omständigheter i världen just nu.

Vårt mål är att hjälpa människor att komma ihåg, förstå och känna den egna sanna identiteten av och i själen och att använda sanningen om vad och vem vi verkligen är, så att vi kan uppleva den gudomliga friden mitt i stormen. Denna ”paus” i det mänskliga livet kan vara den signal vi upplever för att på allvar börja lyssna inåt i oss själva och komma åt vår sanna essens.

 

Använd denna knapp för att registrera dig till eventet den 7 april kl 19.30

OBS - din registrering måste ske senast 1 timme innan sändning! Har du registrerat dig för tidigare event, så behöver du inte göra det igen. Vi skickar en inbjudan samma dag som eventet med en länk du ska använda för att delta. OBS - det är en ny länk inför varje online event!
Finn frid och fred i dessa svåra tider! Du är inte ensam!
Vårt budskap är enkelt: Vi känner till ett sätt att leva i FRED under dessa svåra tider och vår community av lärare, terapeuter, företagare, mammor, pappor, bröder, systrar och likasinnade finns med för att finnas till hands.

 

Så här går det till:
Vi kommer att vara tillgängliga för dig via vårt online event på Zoom i 60 minuter enligt dagar och tider överst i bilden på denna sida. Sändningarna är upplagda i satsang-stil där vi samlas - lyssnar, delar och mediterar. På så sätt att vi kan höra, veta och komma ihåg sanningen som finns inom oss alla. Och som ger oss fred, sinnesro och tillit istället för dramat som pågår i vår yttre värld och som väcker egots rädslor och mörker.

 

Vår mission:
Vår mission på Love it och för våra medhjälpare/vänner, är att vara ett ljus i denna värld och dela idéer, övningar samt träning från ett andligt perspektiv baserat på En Kurs I Mirakler och andra andliga traditioner. Vi ägnar våra liv åt själen (som är Källan och vårt gudomliga ursprung), att undervisa enbart kärlek och att vara en helande närvaro i världen.

Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av dem? Vi bjuder in dig till att vara den förändring du vill se i världen. En värld där vi hjälper varandra genom att göra skillnad. Vi bjuder in dig till den aktiva, andliga och spirituella rörelse som pågår världen över. Det är en rörelse med individer och grupper som kommer att manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. En värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Inifrån och ut!

Love it har ingen anknytning till någon religion, politisk organisation eller till annan rörelse av något slag. Vi är varken förespråkare för eller motståndare till något annat. Vi ser att såväl modern vetenskap som andlighet hänger samman och att de båda var för sig och tillsammans ger evidens för våra värdegrunder.

 

Använd denna knapp för att registrera dig till eventet den 7 april kl 19.30

OBS - din registrering måste ske senast 1 timme innan sändning! Har du registrerat dig för tidigare event, så behöver du inte göra det igen. Vi skickar en inbjudan samma dag som eventet med en länk du ska använda för att delta. OBS - det är en ny länk inför varje online event!

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår