2020-03-18

Covid-19

Det pågår mycket just nu i vår värld och vi vill informera dig om hur vi tänker och agerar kring detta. När du är hos oss så vill vi att du ska känna dig trygg och säker, precis som alltid annars.

Hej kära vänner och goa själar!

Alla planerade utbildningar som ligger i vår kommer att genomföras såvida inte myndighetsbeslut förhindrar detta. Vi följer förstås noggrant utvecklingen och besked från regering och Folkhälsomyndigheten. Sunt förnuft, kärlek i hjärtat tillsammans med den djupa medvetenheten om vår essens hjälper oss att se igenom och agera därifrån. 

 De försiktighetsåtgärder som vi vidtar på Love it är följande:

1. Kärlek och omtanke kan uttryckas utan kramar och att ta i hand. När vi ses så kan vi i stället hälsa med den traditionella Namasté-hälsningen med handflatorna som möts framför hjärtat. Vi kan ha en skön, mysig och givande tillvaro och närvaro tillsammans utan att ta i varandra just nu. Det är viktigt att poängtera att rädsla för influensan lätt blir felriktad. Det mesta som pågår i samhället handlar inte om själva influensan utan det faktum att det belastar samhället ekonomiskt och att sjukvården måste hinna med och ha utrymme.  

2. God handhygien är vettigt. Så därför finns både tvål, pappershanddukar och handsprit på plats. Och ja, vi har toapapper :) 

3. En förkylning är inte så farligt men naturligtvis så är det inte så bra i något sammanhang att sitta med rinnande näsa eller kraftig hosta på en utbildning oavsett. Ett bra sätt att ge kroppen det som den behöver är Ester-C som är ett kraftfullt C-vitamin, kolloidalt silver som är bakterie- och virusdödande, extra zink som boostar immunförsvaret. Förebygga är alltid bästa botemedlet <3 Krydda med extra mycket kärlek till dig själv och andra i tanke och handling så responderar även kroppen på det.

4. Om det mot förmodan skulle ske att någon får symptom som antyder att det är Corona, så ska man förstås inte komma. Missar man ett kurstillfälle pga detta så hittar vi lösningar på det. Om ett kurstillfälle skulle bli inställt pga av att flera inte kan komma pga insjuknande i viruset eller om regering beslutar att samlingar, med det få antal vi är på våra helgkurser inte får förekomma, så skjuter vi kurstillfället framåt. 

Så med ovanstående skrivet så är vårt huvudbudskap att allt löser sig.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att skriva till oss.

Med kärlek!
Jai & Samya

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår