2020-01-31

Omprogrammera ditt dna med medveten genetik

Om allt annat verkar ha misslyckats för dig hittills , så finns det hopp nu! Epigenetik bevisar att vårt DNA, som innehåller gener, och vårt medvetande är helt sammankopplade. Detta innebär att DNA och mänskligt medvetande är helt sammanflätade och att DNA påverkar vårt personliga, mänskliga medvetande. Kom på vår spännande workshop 13-15 mars och få ihop kropp och själ

Vissa människor måste kämpa med ett problem hela livet - eller till och med mer än ett. De har ekonomiska svårigheter, det finns problem i relationer (eller de hittar inte ens en partner), jobbet är utmattande och inte vad de önskar och vill och sist men inte minst lider de av fysiska besvär. Även om de är andliga och har ett utökat medvetande, verkar detta inte vara till någon verklig hjälp, utan kan till och med bli en börda. De som är ickespirituella och egoistiska verkar ibland ha det bättre än de som är i kontakt med det andliga. Varför är det så, vad är anledningen?

När du provat allt annat...

Naturligtvis har man kanske redan provat allt, som att läsa böcker, delta i workshops och seminarier och meditation. Men har dessa ansträngningar gjort någon skillnad? Tyvärr är resultatet ofta otillfredsställande, så det verkar som om det inte ger det man vill uppnå:

 • Att tänka positivt
 • Att använda skapande affirmationer
 • Att meditera
 • Att släppa blockeringar i subtila energier
 • Att följa lagen om attraktion
 • Att vara medveten om att tankar skapar verklighet
 • Att lösa upp sin karma
 • Och därför slutar det ofta med att man resignerar och känner misslyckande

Som ett resultat blir det inre stridigheter och man ifrågasätter sin själ och undrar om den överhuvudtaget har något syfte som ska manifesteras i världen? Om det fanns ett syfte så skulle allt man hittills gjort så småningom hjälpa eller hur?

Hur hanterar vi problemen i våra liv?

I en tid då ordet medvetande (consciousness) inte förstås fullt ut, så hanteras problemen genom projektion ut på andra, exempelvis ”det är den andra som är skuld till det som sker mig” - så man tar tag i påken och slår till den andre. Problemet försvinner alltid med den skyldige.

I alla fall så tror man det. Så stanna upp, det är inte där sanningen ligger! I dag är andligheten och vetenskapen överens om att det inte finns några offer, utan bara gärningsmän. Denna vetskap säger att vi är ansvariga för allt som sker oss själva eftersom vi skapade det själva - med den typ av tankar vi tänker, vårt fokus, lagen om attraktion, våra handlingar eller med karma. Det ju kan låta logiskt, men till och med den upplysta måste erkänna att han/hon har sina svagheter av omedvetenhet.

Kvantfysiken förväntas förklara allt

Kvantfysiken och kunskapen runt den ger allt tydligare svar och förklarar mycket om universum, materiens ursprung och hur det fungerar. Kvantfysik och andlighet verkar matcha varandra ganska bra, och ändå verkar det fortfarande finnas olösta bitar i hur det andliga och kvantfysiken samspelar. Det verkar fortfarande finnas saknade bitar i denna samverkan, annars skulle följande exempel lätt kunna förklaras utan motsägelser:

 • Hur är det med barnet som föds fysiskt funktionshindrat? Självfallet vill själen uppleva hur det är att tillbringa livet i rullstol. Är det så lätt?
 • Vad sägs om personer som är överviktiga redan i förskoleåldern? Det är mycket vanligt att även använda karma för att förklara här: ”Jag svalt ihjäl i mitt sista liv, och nu tycker jag om att äta i det här livet!” Är det så?
 • Eller hur är det med den personen som upplever dåliga relationer med partners om och om igen? Är det bara så ödets lott faller? Eller den som hela tiden fastnar i en dålig ekonomi trots personlig och andlig utveckling? Kan andliga människor inte tjäna några pengar?

Vissa vidhåller sin andliga tro att man måste acceptera det livet ger till en. Man är ju ansvarig för det. De som försvarar dessa teser så långt det bara är möjligt, hankar sig ofta igenom livet utan medkänsla för sig själv och projicerar ofta sin egen skuld på andra. De är som medeltida korsfarare som inte lämnade annat än förödelse bakom sig.

Naturligtvis har mycket hänt under de senaste decennierna, så att vi förstår livet bättre, men en viktig del är fortfarande knappt uppmärksammat: vårt arv. Med CONSCIOUS GENETICS är denna del i den andliga och vetenskapliga samverkan nu äntligen på att synas och täppa till de hål av okunskap som fortfarande existerar. Denna del ger den en stor och viktig del av lösningen som så många människor har väntat på så länge. Epigenetics är den saknade biten.

För en bättre förståelse

Ett exempel på finans. Föreställ dig två personer:

 1. Dels en kvinna som hela tiden intalar sig att kvinnor ska betraktas först och främst som hustrur, mödrar och hemmafruar, och inte som arbetare och att mannen därför försörjer dem. På så sätt lär hon sig aldrig att hantera ekonomi.
 2. Dels en man som lärt sig att rika människor är fuskare och att deras pengarna är ”smutsiga”

Genens hemlighet och medvetande

Epigenetik bevisar att vårt DNA, som innehåller gener, och vårt medvetande är helt sammankopplade. Detta innebär att DNA och mänskligt medvetande är helt sammanflätade och att DNA påverkar vårt personliga, mänskliga medvetande. Vi är alla sammanlänkade så det som påverkar en påverkar också den andra. Kort sagt är DNA den materiella-fysiska aspekten av människans medvetande. Varje ögonblick skriver (programmerar) tusentals gener instruktioner, bl.a. till hjärnan. Varje aspekt av våra erfarenheter hanteras av dem och de kontrollerar vår hälsa. Med varje andetag vi tar, varje objekt vi berör, med varje tänkt tanke, ger vi i sin tur instruktioner till våra gener och de svarar. Den ekonomiska programmeringen av kvinnor och män lagras alltså som upplevda erfarenheter i deras gener.

I vårt exempel låter vi de två nu mötas, tycke uppstår och de får ett barn. De, av ekonomiskt feltänkande påverkade generna från båda föräldrarna, överförs på så sätt till barnet. Och dessutom, det sociala arvet överförs också genom att föräldrarna ”utbildar” barnet med sina åsikter, attityd och handlande. Vår tro skapar handlande och det vi skickar ut kommer tillbaka som erfarenhet och som fortsätter att forma generna!

Fråga dig själv med denna nya kunskap:

 • Hur ska barnet någonsin bli av med sin ekonomiska tro genom positivt tänkande, om sabotaget fortsätter genom genetiskt felprogrammerat material finns i generna?
 • Hur ska barnet klara det genom bekräftelser, affirmationer och meditationer eller med finansiella kurser och seminarier? Återigen saboterar generna varje ansträngning.
 • Eller hur ska ett medium här lösa upp ett karma som inte finns annat som en inbillad tro?

Epigenetik bevisar att det genetiska materialet hos föräldrarna återspeglas av barnen, även om epigenetiken bara utformas för att skriva (programmerar) ”smutsiga” gener som påverkar deras hälsa. Epigenetics berättar för forskarna att ärftliga sjukdomar kan utrotas, till exempel genom att omprogrammeras (eller ”rena” generna från felaktighet). Det faktum att överviktiga föräldrar som älskar att äta och dricka och som också ger sina barn dessa förutsättningar också skapar feta barn, förklaras mer av ”smutsiga” gener än av svält i det förra livet på jorden.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår