2019-10-13

Workshop Soul Manifestation Söderhamn

Vi bjuder in dig till att bli en aktiv, viktig del av den andliga, spirituella rörelse som pågår världen över och där du kan göra verklig skillnad både för dig själv och andra.

Fördjupa din andlighet!
Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Nu är tiden inne för att vända skutan i människans historia – som på ytan verkar vara på väg att sjunka pga miljöhot, våld, flyktingströmmar, ledare som verkar helt verklighetsfrånvarande, ekonomier som går på låtsaspengar och mycket annat som kan göra listan lång.

Men, samtidigt så ser vi tydligt nu hur den här världen, som på många sätt drivits utifrån egots domäner, lider av andlig brist. Därför är också lösningen av andlig art (vilket allt fler också inser). Många lämnar de gamla domänerna med de gamla religionerna och vetenskapen och börjar finna sig själv i en fri andlighet och kvantfysiken. Insikterna om att vi är mer än den här kroppen, våra tankar, känslor och vår ”ryggsäck” blir tydligare samtidigt som det rådande systemet gör allt för att det nya inte ska få blomma ut. Men kraften går inte att stoppa, den är redan i rörelse och växer. Dr Wayne Dyer sa; När vi lämnar den här kroppen så kommer vi att inse vår storhet, vår existens som är ren kärlek och kraftfullhet. Men, varför vänta till dess när vi kan manifestera denna storhet och kärlek redan nu? 

Vi bjuder därför in dig till att bli en aktiv, viktig del av den andliga, spirituella rörelse som pågår världen över och där du kan göra verklig skillnad både för dig själv och andra. Vi (och många med oss) ser framför oss flera olika samverkande rörelser med individer och grupper som här och nu och i ökande styrka framöver kommer att manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. En värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig? 

 

Vi hälsar dig välkommen till denna endags workshop i Soul Manifestation. På workshopen kommer vi med olika verktyg öppna upp för den du egentligen är och att manifestera din själ här och nu. Det spelar ingen roll om du är ny inom det andliga eller har längre erfarenhet – workshopen fungerar för alla oavsett var man befinner sig i sin utveckling. Inspirationen och kunskaperna du får med dig hem kommer du att kunna använda i din vardag men också för att fördjupa ditt egna andliga arbete oavsett om du har ditt intresse inom yoga, meditation, medialitet, healing med mera. 

Innehåll:
• Non-dualism - skillnaden mellan dualistiiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
• En kurs i mirakler (på lätt sätt)
• Bakgrund, beskrivning och integrering av I AM och dess frekvenser (I AM kan kort beskrivas som en upplevelse och medvetenhet om att vi alla är ett med varandra. Bortom den fysiska kroppen, egot, beteenden osv är vi ett. Våra själar är sammanbundna och vi är ett med Källan/Universum. När vi känner, upplever och agerar utifrån I AM så är vi inte bara i kontakt med vår egen själ, vi agerar också utifrån dess sanning. I AM är ett annat namn för Källan och som använts av mystiker i tusentals år. På Sanskrit; Soham, på Hebreiska; Eyeh Asher Eyeh)
• Den spirituella processen Uppvaknandet, Skiftet, Transformation och Upplysning
• Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
• Mysticism
• Medkänsla (compassion), kärlek och respekt 

 

Om Jai & Samya
Jai och Samya har varit verksamma professionellt som coacher, terapeuter och ledare inom personlig och andlig utveckling i snart 20 år. Båda är bl a Diplomerade Soul Manifestation Coacher, Mindfulnessinstruktörer och Hyposyntesterapeuter och de erbjuder såväl onlineprogram som fysiska kurser. Mer info om Jai & Samya finner du på www.loveit.se 

Pris: 995kr inkl frukost, lunch och fika 
Datum: 24 november 2019, kl 10.00 - 17.00 
Plats: Wågbro Wärdshus, Hemmansvägen 15, Norrala 

OBS! Anmälan/förfrågan görs till Anne Eivilina, 070-369 37 27, anne@eivilina.se 


 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår