2019-05-16

Workshop med James Twyman

Spiritual Peacemaking - Turning challenges into possibilities med James Twyman, Peter Elmberg, Samya och Jai Thornell

Manifestera mer frid och fred i ditt liv och din omgivning !
Välkommen till en unik workshop där du erbjuds effektiva verktyg och fördjupade kunskaper om hur du kan manifestera mer frid i ditt eget liv och skapa mer engagemang för att bidra till andras välbefinnande. Vi berör teman såsom att vända utmaningar till möjligheter och agera utifrån tillit och försoning. Vi lyssnar till varandras erfarenheter och stärker varandra att våga agera utifrån var och ens övertygelse och inspireras till mod och handlingskraft, ett steg i sänder mot en rikare helhet.
Spiritual Peacemaking är en av titlarna på James Twymans böcker.
Kursen hålls på engelska och delvis på svenska.

Kursledning
Kursen leds av följande inspiratörer (Läs mer om respektive kursledare nedan)
James Twyman - författare, filmmakare och fredstrubadur från USA 
Peter Elmberg - musiker, grundare och ledare på Mundekulla Retreatcenter 
Jai & Samya Thornell - terapeuter, coacher och grundare av och ledare på Love it.

En unik möjlighet
Gemensamt för kursledningen är att de hittat ett driv och engagemang, delvis utifrån utmanande situationer i livet som de vänt till något konstruktivt. Det är dessutom en unik möjlighet att få möta och inspireras av James Twyman som under 25 års tid varit en av de främsta inspiratörerna, artisterna, föreläsarna och filmskaparna i sin genre i USA, James har liksom Peter tonsatt 12 olika fredsböner från ett fredsmöte som hölls i Assisi initierat av påven Johannes Paulus 1986, som de delar med sig av under dagarna. De gör även en gemensam turne i Stockholm, Göteborg och Malmö den 2, 3 och 4 aug. (Mer info inom kort)

Dagarnas upplägg
-Söndag kl 19.30-21.30
Samling, introduktion och sharing
Musik med James Twyman och Peter Elmberg
Övningar och meditation för inre stillhet och kontakt med sin storhet med Jai & Samya

-Måndag kl 10.00-22.00
Samling, meditation och sharing
Förmiddag: Arbete med det inre barnet, storyn om vår identitet och vem vi egentligen är. Samya & Jai
Eftermiddag: Spiritual Peacemaking – övningar, arbete och musik med James Twyman
Kvällsaktivitet: Föreläsning samt musik med Peter Elmberg kring försoning och engagemang

-Tisdag kl 10.00-15.00
Samling, meditation och sharing
Förmiddag: Bygga The Emissary Wheel tillsammans under ledning av James Twyman.
Eftermiddag: Summering, hur manifesterar jag mina drömmar, vad tar jag med mig hem?


James Twyman
Med filmer som Moseskoden, Indigo och Redwood Highway har James gjort sig känd över hela världen. Hans böcker, filmer och musik har getts ut av Hay House i USA och fått stor spridning. Tillsammans med Gregg Braden, Lisa Natoli, Dr. Wayne Dyer, Debbie Ford, Doreen Virtue har James arbetat i stort sett i världens alla hörn. James är också känd för sitt arbete som fredsmäklare i bl.a. Syrien, Israel/Palestina, Nordkorea m fl med musiken som redskap.

Peter Elmberg
Peter föreläser och ger konserter om försoning och att tro på och våga agera utifrån sina drömmar. Han är beteendevetare, mindfulnessinstruktör och kallar sig ”ekoprenör”. Efter studier i indianhistoria i USA grundade han Mundekulla Retreatcenter 1998 under devisen ”Tänk 7 generationer framåt innan varje viktigt beslut”. Peter har uppmärksammats inte minst av Dalai Lama för sin musik och sitt fredsarbete. Utöver sina tonsatta fredsböner sjunger han även sina mindfulness songs.

Samya Thornell
Samya arbetar som coach, hyposyntesterapeut och lärare inom personlig och andlig utveckling sedan mer än 15 år tillbaka tillsammans med Jai i det gemensamma företaget Love it. Samya har bl a utvecklat en snabb, kraftfull och effektiv terapimetod som heter Hyposyntes och som hjälper klienter in i sin storhet, bortom egots nivå. Samyas olika specialkompetenser gör att hon kan individanpassa sitt arbete på ett unikt sätt.

Jai Thornell
Jai är välkänd krönikör och författare inom personlig och andlig utveckling sedan många år. Hans passion är att förmedla till andra att det vi söker i livet finns inom oss alla – att vi har alla svar inom oss och att vi som varelser är hela, kompletta och upplysta. En Kurs I Mirakler (ACIM) är ett verktyg som sedan flera år finns med honom såväl privat som i arbetet. Jai arbetar bl a som Hypnoterapeut Mindfulnessinstruktör, medium och Soul Manifestation Coach.

Läs mer och gör din bokning här: Workshop Spiritual Peacemaking

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår