2019-05-07

Inspirationskvällar: Våga hoppas på för mycket

Skulle du vilja känna mer hopp inför framtiden?

Kom på vår inspirationskväll som vi håller runt om på 5 orter i Sverige och där vi under ca 2,5 timme berättar om den andliga, spirituella revolutionen som pågår runt om i vår värld. Vi är inne i en tid där enskilda, grupper, företag, institutioner och forskningscentra genomgår en stark positiv transformation. Under kvällen så får du egna värdefulla verktyg att ta med dig hem, en hel del skön musik och sång samt massor av inspiration och glädje. Vårt mål är att du ska känna dig riktigt nöjd och hoppfull när du går hem. Välkommen till vår Love Revolution turné!

 

Medverkande:


Samya Thornell
Samya har mer än 15 års erfarenhet av klienter och elever inom personlig utveckling. Hennes kunskaper, erfarenheter med såväl klienter som elever samt hennes egen resa i livet med en uppväxt i en dysfunktionell familj gör att hon har mycket att erbjuda andra. Hennes mjuka personlighet och trygghet i sig själv, skapar en skön och lugn dynamik på hennes föreläsningar. Frikostigt delar hon med sig av sina enkla men effektiva verktyg till den som känner sig redo för att möta sin storhet. Samya arbetar bl a som Soul Manifestation Coach, Hyposyntesterapeut och ledare på Love it.

 

Jai Thornell
Jai är välkänd och uppskattad krönikör, författare och föreläsare inom personlig utveckling sedan många år. Hans passion sedan mer än 15 år är att förmedla till andra att det vi söker i livet finns inom oss alla – att vi har alla svar inom oss och att vi som varelser är hela och kompletta. Hans utforskande inom såväl mysticism som modern kvantfysik visar att det står utom allt tvivel att vi alla är sammankopplade och ett enda medvetande. Jai arbetar bl a med Hypnoterapi, Soul Manifestation Coaching och är verksam som ledare på Love it. 

 

David Kajson
David är artist och musiker sedan många år tillbaka. Du hittar honom på Spotify, i tidningen när han samlar in pengar till sjuka barn men också i hans musikerkoncept ”Livingroom Sessions” där han erbjuder sig att komma hem till dig och spela för dig och dina vänner. Naket och öppet tar han dig med på en livsresa i det yttre hem till det inre. Med varma toner i gitarren, en skön röst och ett stort hjärta spelar han sin egen musik och blandar med sånger från artister som Kevin James och John Mayer. David är också diplomerad Soul Manifestation Coach.

 

Turnéplan
Malmö 29/9. Tid 18.30 - ca. 21.00. Plats: Sankt Gertrud Konferens, Östergatan 7, Malmö.
Göteborg 30/9. Tid 18.30 - ca. 21.00. Plats: Backa Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa.
Örebro 1/10 Tid. 18.30 - ca. 21.00. Plats: Kulturhuset Scenit, Järnvägsgatan 8, Örebro. 
Västervik 2/10 .Tid 18.30 - ca. 21.00. Plats: Gläntan, Carl Palmgrensväg 3-1, Västervik.
Stockholm 3/10. Tid 18.30 - ca. 21.00. Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm.

BOKA BILJETTER:
Pris 195kr/person
Alternativ 1: Boka din biljett/dina biljetter genom att klicka på länken här till vår webshop. Dä väljer du datum och köper din biljett/dina biljetter och betalar med kort, faktura eller delbetalning med Paysons säkra betaltjänst. Länk till webshopen

Alternativ 2; maila till samya@loveit.se. Uppge förnamn, efternamn, fullständig adress samt ett telefonnummer vi kan nå dig på. När din beställning inkommit så skickar vi en faktura till dig. Fakturan gäller som biljett/biljetter. Beställningen är bindande!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår