2019-12-19

Soul Mediumistic Re:connection®

Det är dags att återta vår naturliga kraft och kliva in i vårt sanna Jag. Det är dags att bryta igenom illusionen att bara vissa är mediala och andra inte. Det är dags att inse att vi alla är medium av vår egen ande. Soul Mediumistic Reconnection® handlar om att återknyta till din medialitet och din intuition så att du kan använda dessa i ditt liv.

Ny kursstart planeras till hösten 2020. Obs - anmäl ditt intresse redan nu, det finns begränsat med platser

Power up your soul!

  • Är du redo för ditt JA, dina mediala förmågor, din intuition och synkronicitet? 
  • Är du redo för mer flow i livet och personlig utveckling? Är du redo för ett större självmedvetande, självempati och din egen läkande kraft? 
  • Vill du kunna lyssna på din själs röst och känna mer tillit?
  • Vill du skapa kontakt och samhörighet med det som kallas Andra sidan, med guider och med Källan som är ditt ursprung?
  • Vill du vara ett medium av din egen ande och manifestera dess kraftfullhet i ditt liv?

Då är du varmt välkommen till detta helt unika program!


Bakgrund
Det finns många sätt att se på vad mediumskap och intuition är. Intresset har kanske heller aldrig varit större än vad det är just nu. Som du kanske vet så har vi på Love it också tidigare under mer än 10 år erbjudit mediala helgkurser och mediala terapeututbildningar. Men vi slutade då vi till slut insåg att det var alldeles för många som enbart var intresserade av de mediala ”fenomenen”, snarare än att arbeta med sin egen utveckling. Tyvärr så sammanblandas det mediala också med allehanda kommers och tingeltangel. Många som rör sig inom det mediala området blandar också hej vilt Spiritualistiska trossatser med New Age och man går på seanser med samma inställning som när man ska gå på ett nöjesfält. Det är allt för vanligt att man bokar tider hos ett medium för att hon/han ska berätta hur ens framtid blir eller för att man ”behöver” få kontakt med någon på Andra Sidan igen för tredje gången under ett år, eftersom man återigen behöver höra att man är älskad och på rätt väg.


Alldeles för få ställer sig frågorna; Varför fungerar det mediala och intuitiva? Vad är det och hur kan jag ha nytta av det i mitt eget liv? Vad ska det användas till egentligen? Eftersom ”Andra Sidan” finns, vad innebär det egentligen ur ett större perspektiv? Hur hänger allt samman med vem jag är och finns det något högre syfte?


Vår övertygelse är att vår mediala och intuitiva förmåga inte är tänkt att användas på de sätt som många gånger sker i dag. Med det sagt - det finns en plats för det mediala, duktiga seriösa medium och den mediala terapeutiska funktionen. Men den mediala världen med dess utbud har blivit en stor egofälla. Dessutom är det så, att det inte är enbart vissa som är mediala och andra inte. Alla är mediala och alla har intuition. Och detta är till för att användas i våra egna liv först och främst. Det handlar om att vara ett medium för sin egen ande!

 

 

Nu är vi tillbaka med full kraft!
Nu, några år efter att vi lämnat det mediala, så tar vi upp tråden igen. Men på ett helt nytt sätt och med kraftfullheten utifrån I Am* vilket bl a innebär en medvetenhet om vår egna och andras storhet och vår samhörighet med varandra. 

Detta program ger dig en förståelse för att du har tillgång till och kan utveckla och träna din mediala och intuitiva förmåga. Och genom att du fördjupar din kontakt med din själ och andra medvetandeformer (oavsett ”var” de är och i vilken ”form” de är) så fördjupar du också din närvaro i I AM d v s din kontakt med Universum/Gudomligheten. Du kommer också att kunna ”koppla på” och fördjupa din kontakt med det som kallas för fältet (kvantfysikerna kallar det Nollpunktsfältet medan andliga/spirituella kallar det Källan/Gudomligheten) och kommer på så sätt lättare i kontakt med synkroniciteten som för dig dit du ska i ditt fysiska liv. I klarspråk så betyder det att du kommer att kunna det som ett medium kan - ha kontakt med Andra Sidan, göra mediala läsningar av andra personer men främst kommer du att använda verktygen i ditt eget liv, till dig själv.

Soul Mediumistic Reconnection® är en återkoppling till dina rena förmågor som alltid funnits med dig och som är dina att använda i ditt liv. Genom att hitta och förstärka dessa frekvenser som redan finns inom dig så får du värdefulla verktyg i ditt liv. Mystiker inom alla religioner och filosofier har känt till hur man gör och vad det ska användas till. Kvantfysiken har påvisat dess existens. Kraften är inom oss alla och vi hjälper dig att plocka fram den.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår