2018-06-04

Lagen om Själens Attraktion - 12 veckors webbkurs

Vet du att det finns ett överflöd för dig att ta del av? Ett överflöd som bara väntar på dig och som endast kan nås genom att du låter din själ visa vägen. Denna webbkurs visar dig hur! Programmet är tillgängligt fr o m den 3 september och du kan sedan börja när du passar dig.

Den här 12 veckors webbkursen är ett distansprogram som ger dig tillgång till alla verktygen och ett högre medvetande som går djupare in i ditt hjärta.  Vi, och många med oss, har länge praktiserat det här och vet att det fungerar. När vi kommer i kontakt med vår storhet, själen - som är vår sanna essens, släpper "fram" den och låter den leda oss så ändras våra liv i alla aspekter. Hur är det möjligt kanske du undrar? I programmet får du tillgång till en "kod/nyckel" som länge varit känd inom mysticismen och hos personligheter som Jesus, Buddha, Gandhi, Moder Teresa med flera. Vi har satt ett mycket lågt pris på programmet för att alla ska kunna delta, missa inte chansen! Läs mer här; Lagen om Själen Attraktion

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår