2018-04-08

James Twyman workshop

Vi har nöjet att presentera James Twyman - New York Times bestseller författare och känd lärare inom En Kurs i Mirakler! Den 8:e respektive 9:e september 2018 håller han en endags föreläsning och workshop i Malmö.

Få tillgång till det mest kraftfulla manifestationsverktyget i historien!

Visste du att, för 3500 år sedan så gavs det mest kraftfulla manifestationsverktyget i historien till Moses? Dess kraft var så stor att den av maktens män förkunnandes som en hädelse att använda och gömdes därför undan. TILLS NU! Du kanske har hört talas om lagen om attraktion? Detta går djupare än så och kallas också för Lagen om Själens Attraktion. Moses-koden använder och öppnar upp själens kraftfullhet för att manifestera mirakel i ditt liv och i världen. I den här workshopen hjälper James Twyman dig att frigöra energin i den här uråldriga tekniken i ditt liv och visar dig hur du kan gå in i ditt egen I AM Medvetenhet – Jag Är Medvetenheten. 

Tillsammans med Dr. Wayne Dyer har James utvecklat en I AM-meditation som har används av miljontals människor för att manifestera sin själs högsta längtan. Det här är första gången James Twyman besöker Sverige och lär ut tekniken. Detta tillfälle innebär en otrolig möjlighet för dig och som du inte bör missa! Observera att antalet platser är begränsade

Tid och plats:
8 september, Sankt Gertrud Konferenscenter, Östergatan 7b, Malmö. Tid 9.30-16.00. Pris 990kr inkl moms

9 september, Sankt Gertrud Konferenscenter, Östergatan 7b, Malmö. Tid 9.30-16.00. Pris 990kr inkl moms

ERBJUDANDE: Köp minst 4 biljetter så får du 40kr rabatt/biljett! Pris 3 800kr (950kr/biljett)

Beställning av biljetter görs via mail till jai@loveit.se. Uppge namn, telefonnummer, önskad dag (8 eller 9 september) samt hur många biljetter du önskar. Vi skickar faktura på biljetterna när beställning kommit in. OBS - anmälan är bindande! 


Du kan också beställa biljetterna i vår webshop och betala med kort via Payson betalsystem. Klicka på länken så kommer du till vår webshop!

 

Mer om James Twyman;
Med filmer som Moseskoden, Indigo och Redwood Highway har James gjort sig känd över hela världen. Hans böcker, filmer och musik har getts ut av Louise på Hay House i USA. Tillsammans med Gregg Braden, Lisa Natoli, Dr. Wayne Dyer, Debbie Ford, Doreen Virtue har James arbetat i stort sett världens alla hörn. James är en erkänt duktig lärare i En Kurs i Mirakler som han starkt förespråkar som en lösning på människans situation och problem.

James är också känd för sitt arbete som spirituell fredsmakare, ett viktigt men farligt arbete som James gör i exempelvis Syrien, Israel/Palestina, Nord Korea m fl länder. Han arrangerar också synkroniserade fredsmeditationer på webben så att alla som vill kan delta, oavsett var de bor.

James föreläsning på ACIM-event 2018;

 

Låt av John Denver som han aldrig han spela in innan han dog, men som gavs till James

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår