2018-04-06

Surrender, Trust & Gratitude - 21 dagars gratis distansprogram

Detta är ett transformerande program på 21 dagar - och dessutom är det helt gratis! Under tre veckor får du lektioner och verktyg för att släppa taget om det som håller dig fast, att hitta tilliten till storheten inom dig och sist men inte minst att känna tacksamheten som kommer som ett resultat!

Programmet är upplagt som ett webbaserat distansprogram där du varje dag får en kort videolektion, ett lektionsbrev samt emellanåt en övningsuppgift. Du startar programmet när det passar dig och du behöver varken speciell teknisk utrustning eller tekniska kunskaper - du använder din telefon eller dator. Som deltagare får du tillgång till vår utbildningsplattform på vår hemsida. Programmet är på svenska och lärare är Samya & Jai på Love it.

När du deltar i programmet så får du också möjlighet att vara med i vår grupp på FB där du kan dela dina upplevelser med andra, se och läsa hur andras tranformerande resa är och inte minst, få stöd och support av oss. Veckorna är upplagda så här;

Vecka 1: Surrender
Denna vecka handlar om att förbereda och sedan genomföra att släppa taget om egot och dess vilja som alltid utgår från brist och rädsla.

Vecka 2: Trust 
Under denna vecka tränar vi på att "ställa sig själv åt sidan" d v s att genom att ha tillit till att det finns en större inneboende kraft inom dig, din själ, som kan ge dig det som behövs i ditt liv.

Vecka 3: Gratitude 
I sista veckan kliver vi in i tacksamheten och känner hur den ökar när egot ställer sig åt sidan och vår själ får komma fram och ta kommandot.

Här är lite exempel ur innehållet:

  • Hur dina tankar styr dina handlingar
  • Hur du tar beslut ur kärlek och följer dessa
  • Hur du tar kommandot i ditt liv genom att släppa fram din storhet
  • Hur du släpper taget om det som hindrar dig
  • Våra två grundtillstånd - kärlek och rädsla
  • Hur du släpper kontrollen och har tillit
  • Hur du finner frid och hittar din frihet
  • Lagen om Själens Attraktion
  • Hur du finner och behåller tacksamheten i ditt liv
  • Hur du tar beslutet att säga fortsatt JA till dig själv

Programmet är tillgängligt från den 14 maj 2018 och du kan då eller närhelst därefter ansluta dig till det när det passar dig - det finns alltså ingen speciell startdag som du måste börja. 

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på mail; samya@loveit.se eller jai@loveit.se

Skicka in din kursanmälan och kom i gång direkt!

 

             

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår