2018-10-04

Lär dig Hyposyntes och hitta friheten

Denna unika utbildning ger dig inte bara själv en ny frihet, ökad självkänsla och självmedvetenhet, Den ger också kompetens och erfarenhet som terapeut så att du, om du vill, kan ta emot egna klienter.

Nästa kursstart är den 1 februari 2019. 

Hyposyntes ® har sin grund i djupgående och kraftfulla terapiformer som exempelvis hypnos, NLP och Sedonametoden. Den är också inspirerad av ”The Work”. Alla är i grunden säkra och beprövade tekniker för personlig utveckling. Love it har tagit grunderna från Hyposyntes ® vidare, finslipat, lagt till och utvecklat än större djup och ett tydligt tillvägagångssätt som ger mer djupgående och kraftfulla personliga förändringar på ett enkelt och okomplicerat sätt. Stress, oro, ångest, känslor av oduglighet, rädslor samt upplevda problem i det yttre upphör att existera genom Hyposyntes ®. Metoden är snabb, djupgående, kraftfull och ger positiva permanenta förändringar.


Upplägget innebär att du kan arbeta som vanligt och samtidigt utveckla dig själv, samt om du väljer att gå alla 3 modulerna, ge dig ett komplement till det du gör idag eller i en helt ny yrkesroll.

Läs mer här om detta unika progra: Hyposyntes 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår