Om 6:e sinnet

Som vi på Love it ser det så är alla människor begåvade med ett 6:e sinne. Det är inte så att vissa är utvalda eller har "gåvan". Alla kan träna upp sin mediala förmåga oavsett om man vill göra det enbart för sin egen skull eller om man vill använda det professionellt med det.

Det verkar som om vissa har lättare än andra för att utveckla sin förmåga. Men det handlar i mångt och mycket om personlighet, disciplin och mycket träning. Så vi (och många med oss) menar att 6:e sinnet m a o inte är något man tror på eller inte tror på. Det är en vetskap att det finns.

Tro är något annat - man kan tro på Gud, en högre kraft, guider, änglar, väsen, entiteter, Andra sidan eller precis vad man vill. Vi har religionsfrihet i Sverige och svensk grundlag följer 18 artikeln i FN´s deklaration om mänskliga rättigheter

Vi är övertygade om att vi efter det fysiska livet beger oss till det som kallas för Andra sidan eller Andevärlden. Att vår själ överelever och är evig. I vårt arbete har vi fått otaliga bevis för att kontakten med Andra sidan fungerar. Men i första hand ska detta sinne inte användas för professionellt syfte. Vi menar att ju fler som utvecklar sin intution i kombination med en personlig utveckling, desto fler kommer finna svaren inom sig själva. Det är så gåvan ska användas i första hand.

Men att vara intuitiv är en sak och vad vi tror på är en annan sak. Därför behöver man vara öppen för att det man tror på faktiskt kan fungera på något annat sätt än man tror. Forskningen inom kvantfysiken ökar och påvisar många intressanta saker som är väldigt samstämmiga med upplevelserna och erfarenheterna kring detta.


Forskning inom området

Att det vi har ett 6:e sinne och att det faktiskt fungerar finns det massor av bra och seriös forskning på. Vi rekommenderar dig som är intresserad av vetenskaplig forskning och mediala fenomen att läsa främst två böcker. Den ena heter Fältet och är skriven av den vetenskapliga journalisten Lynne McTaggart. Den andra boken heter Kontakt med andra sidan av PhD. Gary E.Schwartz. Det finns också några filmklipp ur dokumentärer på Youtube t ex med Hal Puthoff som i samarbete med CIA under kalla kriget mellan USA och dåvarande Sovjetunionen använde medium för att spionera.

Det finns förstås mycket mer information och bevis för paranormala fenomen, healing osv faktiskt fungerar. Vi rekommenderar också de här klippen från IONS Institute och den här från filmen What the Bleep do we know?.


Hitta balansen mellan sund skepticism och öppenhet

Kvantfysik, nollpunktsfält och elektroner kan förstås vara tråkigt i jämförelse med allt det mystiska, kärleksfulla och spännande inom det område. Men det ena behöver inte utesluta det andra. Den som förhåller sig öppen och villig i sitt sätt att tänka och känna kommer lättare att förkasta idéer som inte håller och därmed utvecklas. De som dogmatiskt håller fast vis sin blinda tro eller skeptisism får det tuffare när utvecklingen och vetandet går framåt. Så vårt bästa tips är - svälj inte allt du hör och ser inom det mediala, allt är inte ljus och kärlek. Stäng heller inte dörren helt och släng bort nyckeln. Sund skepticism är bra i alla lägen, och vad som är sunt är helt upp till dig!

All andlig och intuitiv utveckling behöver gå hand i hand med personlig utveckling. På Love it tränar vi både och samtidigt. Vi lägger också upp våra övningar för att du ska kunna få bekräftelse på att du kan OCH att det det 6:e sinnet faktiskt finns. Är du intresserad av våra kurser så hittar du dem här.

Här hittar du en länk till youtube som visar hur barn får träna sin intuition. Mycket intressant!

 

Jai & Samya

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår