Yin Yoga

med erfarna Yogaläraren Katha Tufveson

Start 4 september 2017 


Yinyoga
Yinyoga är en mix av Yoga och Mindfulness med rötter i den kinesiska läran. Vi gör relativt enkla, mjuka övningar som vi stannar i under en längre tid. Vi slappnar av och vilar i nuet. Med hjälp av medveten andning fokuserar vi på kroppens innersta delar och släpper på stelhet och spänningar. Avslutas med vila och mental avslappning. Denna yoga passar alla - såväl fullständiga nybörjare som erfarna!

Katharina Tufvesson
Yogalärare, Mindfulnessinstruktör,  Stressterapeut och Coach
Katharina är Yogalärare med passion för rörelseglädje där kroppen och själen får samverka på ett harmoniskt sätt. Är diplomerad mindfulnessinstruktör via Mindfulnesscenter samt stressterapeut och har arbetat många år med friskvård och hälsa på arbetsplatser. Hon arbetar även med barn och rörelse i olika projekt och som utbildare i Friskis&Svettis Riks utbildarteam. Har ett stort intresse för naturen och dess helande kraft och har varit med och utvecklat Hälsoträdgården i Torup. Har även utbildning inom NVC, Non Violent Communication och Hälsopsykologi.

Upplägg
Vi startar den 4 september och sedan träffas vi varje måndag kl 19.00-20.30. Priset är 1 490kr för 10 gånger (en termin). Avslut är den 6 november. Det finns möjlighet att vi förlänger med några gånger till för att förlänga terminen för den som vill. Priset är då 149kr/gång och som betalas vid varje tillfälle. Kom i mjuka, ej åtsittande kläder. Yogaunderlag, kuddar och annat finns på plats. Efter yogapasset så bjuder vi på te för den som önskar.

Adress; Love it, Sälgvägen 20, 275 63 Blentarp. 

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

     


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår