Spiritual Awareness - din kompass för ett andligt liv i vardagen!

 

Helgkurs Spiritual Awareness 1 - Frigör ditt sanna jag, 3-5 mars 2017

Helgkurs: Spiritial Awareness 2 - Låt själen leda dig, 7-9 april 2017 

Helgkurs Spiritual Awareness 3 - Peaceful Living, 9-11 juni 2017 

 

Om Spiritual Awareness:
Spiritual Awareness betyder själslig medvetenhet och syftar till att skapa ett medvetet och njutbart liv samt att bli medveten om att du inte har en själ utan att du är en själ i en mänsklig kropp. Genom att du tränar upp att lyssna på din själ, så kommer du bli mer autentisk, mer sann mot dig själv och din omvärld. Du kommer få redskap för att hitta och följa den livsplan och livsväg som är din och därigenom komma att kunna leva ett skönt, kärleksfullt och spirituellt liv även i det som kallas vardag. Du kommer bli medveten om din storhet och om hur du kan använda din medvetenhet och kärlek i en värld som ibland ter sig mörk. För även om den verkar mörk, så pågår just nu ett rejält andligt uppvaknande världen över.

OBS - vi har ändrat kursupplägget så tillvida att du numera inte behöver gå dem i en viss turordning! Låt din känsla bestämma vilken som passar dig bäst och om du vill gå en eller alla. Dessa helt fristående kurser bygger på en kombination av andliga, vetenskapliga idéer samt principer och som ger dig tillgång fullt ut till den du egentligen är.

Spiritual Awareness bygger på uråldrig, vis, djup andlig filosofi och erfarenhet och kan beskrivas i 5 tydliga steg, varav kurserna ger dig tillgång till de 4 första viktiga stegen; 1. Uppvaknandet. 2. Skiftet. 3. Förvandlingen. 4. Upplysning. (5. Uppståndelse.)

Läs mer om hur du hittar din Livsplan här; Artikel från Nära

Vad kan du förvänta dig som resultat?
1. En ökad tendens att låta saker hända av sig själv i stället för att få dem att hända, d v s mer flow i livet.
2. Ökad glädje, fler leenden och en villighet att älska utan att förvänta sig tillbaka.
3. En ökad känsla av att vara ansluten med andra männsikor, djuren, naturen och Moder Jord.
4. En tilltagande känsla av tacksamhet.
5. Ett friare tänkande och agerande, beslut som baseras mer på intuition, d v s större samverkan mellan hjärta och hjärna.
6. Ökad medveten närvaro och förmåga att njuta av stunden.
7. Minskad oro, stress och rädslor.
8. Ett ointresse av konflikter, projektioner och manipulationer.
9. Ett minskat behov av att tolka andras handlingar som negativa.
10. Förlust av mönster och beteenden som innebär att döma andra eller dig själv.
11. En tydlig känsla av vad din livsuppgift är.
12. Sinnesro och frid 

 

3-5 mars 2017: Spiritual Awarenss 1 - Frigör ditt sanna jag är en helg för dig som är intresserad av ett än mer andligt uppvaknande där din egna spirituella, andliga och personliga utveckling är i centrum. Under helgen arbetar vi med djupa processer, mediterar, utövar medveten närvaro, samtalar, umgås samt arbetar med våra hinder och styrkor. Du kommer att får arbeta självständigt och i grupp. Du kommer att få tid både för stillhet, reflektion, men också mycket härlig, andlig och kärleksfull gemenskap där vi alla söker ett individuellt ökat spirituellt uppvaknande och medvetande. Med den här kursen så kommer du du låta ditt jag få närma sig din själ. Pris för helgkurs 2 300 kr. Tider; Fredag 19-21,30 Lördag & Söndag 10-17.

7-9 april 2017: Spiritual Awareness 2 - Låt själen leda dig är en helg där din själ får komma fram och där du lär dig lyssna på dess inre röst. Vi arbetar tillsammans i grupp och individuellt för att aktivera högre medvetandeenergier och släppa blockeringar som hindrar oss från att gå mot vår fulla potential. Syftet med helgen är att låta själen, vår passion och livsglädje leda oss och ta allt mer plats i våra liv. Den här helgen utforskar vi vår själsliga potential så vi kan följa dess väg och syfte. Helgen innefattar samtal, coaching, meditationer, medveten närvaro, kundaliniaktivering, chakraöppningar, övningar och korta föreläsningar som hjälper till att förstå hur allt hänger samman i vårt fantastiska universum och där du har en viktig roll. Detta är en transformerande helg med mjuka, sköna, varma, kärleksfulla, omhändertagande energier och stunder.
Pris för helgkurs 2 300 kr kr
 Tider; Fredag 19-21.30, Lördag 10-17, Söndag 9-18.

19-11 juni 2017: Spiritual Awareness 3 - Peaceful Living varar i 3 hela dagar och där vi odlar vår vördnad, tacksamhet, glädje och kärlek till oss själva, andra människor och Moder Jord genom meditation, ceremonier, mantran, musik, rörelse och dans. Vi arbetar även här med olika kraftfulla övningar baserade på de fem stegen i spirituell utveckling, vår intuition, vår synkronicitet med universum, vår helhet som ande, kropp och själ, våra 5 sinnen och inte minst härlig, kärleksfull samvaro och gemenskap. Pris för denna kurs är 2 950kr.  Tider; Fredag, Lördag & Söndag 10-17

  

Övernattning kan ske i kurslokal i mån av plats. Det finns även STF vandrarhem samt B&B i närheten.

Angivna kurstider gäller och ska hållas om annat inte meddelas (vi kan inte ta hänsyn till individuella behov exempelvis flyg eller tåg).

>>Till bokningen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår