Medial helg med internationella
mediet Jeff Jones!

7 juli: Seans samt privata sittningar och healing i Malmö
8-9 juli: Fristående helgkurs mentalt mediumskap i Blentarp
10 juli: Privata sittningar och healingsessioner i Malmö 


 

Privata sittningar och healingsessioner:

Fredag den 7 juli och måndag den 10 juli kommer Jeff Jones, internationellt medium ifrån Wales med över 40 års erfarenhet, att finnas i Malmö och det finns möjlighet att boka in sig för privata sittningar eller för en healingsession med honom.

Han kommer att hålla till i Love It’s lokaler på: Östergatan 7, 211 25 Malmö. Eniro kartlänk; http://kartor.eniro.se/m/LD57S

En healing session tar ca 60 minuter och kostar 1200kr. En privat sittning ca 35 minuter och kostar 900kr

För mer information eller bokning vänligen kontakta oss på The Academy of Excellence, antingen via mail: info@jeffjones.se eller ring vår servicetelefon 076 082 1949. Observera att alla bokningar är bindande.


Storseans:

7 juli kl 18.30: Storseans med Jeff Jones i Malmö

Välkomna till en afton där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

Jeff Jones, internationellt medium ifrån Wales med över 40 års erfarenhet, håller för första gången en storseans i Malmö, och skapar en trygg stämning och framför meddelanden till några ur publiken. Varje möte tillför kärlek och läkning och kan förändra mottagarens liv och livsåskådning. Även dem som inte direkt får ett budskap känner av energierna och upplever andevärldens kärlek och visdom.

Storseansen kommer att äga rum på Lorensborgsgatan 5 i Malmö. (Tro och Vetandes lokal)

Pris: 250 kr per person

För mer information eller för att boka din plats kontakta oss via mail: info@jeffjones.se eller telefon: tel 076 082 1949. Vänligen uppge, namn, mailadress och mobilnummer. Bokningen är bindande.

Välkommen med ett öppet sinnelag


Helgkurs i mentalt mediumskap

8-9 juli: Fristående helgkurs i mentalt mediumskap i Lund

För första gången kommer Academy of Excellence och Jeff Jones ned till Skåne för att erbjuda en fristående helgkurs i mentalt mediumskap. Detta sker i nära samarbete med Jai & Samya och deras Love It, och vi kommer att hålla till på deras mysiga kurscenter i Blentarp straxt söder om Lund.

 Är du nyfiken på att utforska din mediala sida? Vill du veta hur du ska gå vidare att utforska dina mediala förmågor? Eller vill du få kunskap om vilken aspekt av mediumskap som passar dig bäst? Varmt välkommen till en helgkurs där Jeff hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing.

Jeff kommer att guida er igenom de olika begreppen samt leda praktiska övningar där du får erfara att du kan så mycket mer än vad du möjligen tror. Innan helgen är över kommer du få vägledning om hur du (om du vill) kan utveckla din förmåga vidare på ett tryggt och seriöst sätt.

 Vi inleder båda dagarna kl 09.30 med en frukostfika och jobbar fram till ca kl 18.00 på lördagen och avslutar vår kurs ca 16.00 på söndagen.

Kursavgift: 3800 kr per person

För mer information eller för att boka din plats kontakta oss via info@jeffjones.se eller tel 076-082 1949. Bokningen är bindande.

Adress för kurstillfället: Sälgvägen 20, 275 63 Blentarp. Eniro kartlänk;  http://kartor.eniro.se/m/9OLZq 

Det finns STF Vandrarhem och Bed & Breakfast (exempelvis Körsbärsdalens B&B) i närheten. Vi hjälper dig gärna med tips för både boende och resa. Lokalerna är utrustade med kök innehållande spis, mikro, kyl och frys så att du lätt kan ta med och fixa din egen lunch. Runt kurslokalerna finns en vacker skog som du kan promenera i och fylla på dina energier från naturen

Se Jeff Jones arbeta i en sittning (från 17 april 2017);

 

Läs mer om Jeff Jones här; jeffjones.se

 

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår