EN HELG FÖR MÄN SOM VILL BIDRA TILL EN SUND MANSKULTUR:
For men only

Blentarp 10-11 mars
Detta är inte en vanlig ”helgkurs” på något sätt. Först och främst riktar den sig till enbart män. För det andra så ska vi varken ha primalskri i skogen, berätta erövringshistorier eller diskutera senaste jobbkarriären. Det är heller ingen kurs där du ska lära dig för att bli något att sätta på visitkortet. Istället ska vi lägga all ”men shit” åt sidan för att istället kliva in i vår storhet som människor och själ. På vägen möter vi förmodligen sårbarhet och osäkerhet men också kraft och styrka. Här hittar vi balans mellan det maskulina och feminina i oss. 

Denna helg håller vi space för varandra och växer både som män och människor.

Under helgen berör vi:

  • Vår story som män, vår uppväxt, hur vi präglats in i rollen som män, vårt arv…
  • Sanningssökningen – hur har vi som män bidragit till att hålla fast den föråldrade, härskande synen på kvinnor?
  • Hur hittar jag den jag vill vara? Och vem är det jag är egentligen?
  • Hur står jag upp för mina värderingar inför andra män som är kvar i machokulturen?
  • Män och kvinnor är inte motsatser – de är en förutsättning för varandra – den ena kan inte existera utan den andra. Maskulinitet och femininitet är inte heller motsatser – de är två sidor på samma mynt – det kan inte finnas bara en sida på ett mynt. 
  • Vi söker stillheten, vår sanna existens bortom kroppen och mind.
  • Vi pratar om vår tro, syn på andlighet och våra värdegrunder.

Vem riktar sig denna helg till? Du är en man som tröttnat på att försöka fylla en kostym som inte är din, du är trött på den stereotypa bilden av män, du känner dig kanske ibland obekväm med andra män då du inte delar deras värderingar och syn på sig själva, på kvinnor, samhället eller deras stora "ensidiga" intresse kring sport eller karriär.  Framför allt känner och vet du att det är dags för dig att vara bland andra likasinnade män där du kan känna gemenskap.

Du känner också eller kanske har en stark övertygelse och vet att det finns något större och bättre att finna och utveckla kring de mjuka värdena i livet. Kanske har du en tro eller så står du med ett ben i det skeptiska och ett ben i någon form av andlighet. Du kanske inte ens kan definiera något av detta utan bara vet att denna helg är för dig vilket är gott nog i sig. 

Vem leder helgen? Denna helg initieras och leds av mig, Jai Thornell på Love it. I mer än 30 år har jag verkat inom kommunikation, organisation och försäljning som affärskonsult. För mer än 20 år sedan tog mitt liv en dramatisk vändning då jag fann mig i en livshotande sjukdom - alkoholism. I sökandet efter svar på "vem är jag?" så har jag utbildat mig till coach och terapeut och utvecklat en passion för personlig och andlig utveckling. Du kan läsa mer om mig här; Länk

Vid min sida har jag denna helg Jonas Appelgren utbildad bl a till mental tränare och samtalsterapeut. Jonas har i många år arbetat med säkerhetsfrågor och ledande befattningar inom väktarbranschen samt gett personskydd bl a som beväpnad livvakt i olika sammanhang. Jonas är också svensk mästare i tungviktsboxning och har svart bälte i kickboxning. Jonas erfarenhet inom en starkt präglad manskultur tillsammans med hans kompetens inom terapi och andlig utveckling ger värdefulla inslag under denna helg. Du kan läsa mer om Jonas här; Länk

Vår önskan är att vi tillsammans med andra män som ansluter framöver kan, hjälpas åt att skapa och utveckla liknande initiativ och där vi tillsammans, på olika sätt, hjälps åt.

Om det efter denna helg finns intresse för fler helger eller några återträffar kvällstid - så skapar vi det!

Tider: 10-11 mars, Lördag & Söndag 10-17

Pris: 1 950kr inkl fikor (ej lunch). 
Om du kommer långväga så finns det möjligheter till övernattning i kurslokal. Det finns även STF vandrarhem samt B&B i närheten.

Detta är min inspiration till detta initiativ:

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår