Inner Peace Retreat

Blentarp: 18-19 mars

Skellefteå 13-14 maj

Finns det för mycket krav, måsten, göranden och stress i ditt liv? Känns det som du är långt ifrån stunder av att bara få andas djupt, varva ner och få uppleva att "bara få vara"? Då är det kanske dags att göra dig själv en tjänst.

I en stressig värld behöver vi få hitta andingshål och pauser där vi får landa och komma hem i oss själva igen. Hos oss får du möjligheten till att hitta lugn och ro med hjälp av vår nya 2-dagars Inner Peace Retreat. Vilken tid som passar dig bäst avgör du. Under våren erbjuder vi dig två olika tillfällen - antingen den 18-19 mars i Blentarp utanför Lund eller 13-14 maj i Skellefteå. 

På schemat står lugn, glädje och frid som kommer av att du får möjlighet att landa i dig själv, tillsammans med andra i en mjuk och härlig gemenskap med likasinnade.

Harmoni och välbefinnande kommer när vi får släppa taget om det som ”tagit” oss. Under dessa två dagar har du möjlighet att stanna upp och känna in lugnet och närvaron i vår härliga miljö med hjälp av bland annat meditationer, skön musik, spirituell mindfulness, Loving Kindness, fredsceremonier för inre och yttre fred samt intressanta samtal kring livets mysterier och mirakler.

Priset är endast 1 950kr för två dagar. Betala din kurs med kort, faktura eller delbetaning via Payson; http://www.loveit.se/sv/aktuellt/shop/

Tider:  Lördag & Söndag 10-18
Blentarp: Övernattning kan ske i kurslokal. Det finns även STF vandrarhem samt B&B i närheten.
Skellefteå: Vi återkommer inom kort med lokal och ev möjligheter till övernattning. 


>>Till bokningen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår