Inner Peace Retreat

Skellefteå (Österjörn Byagård) 13-14 maj

Finns det för mycket krav, måsten, göranden och stress i ditt liv? Känns det som du är långt ifrån stunder av att bara få andas djupt, varva ner och få uppleva att “bara få vara”? Vill du ha mer andlighet och komma närmre din själ? Då är du varmt välkommen till denna härliga retreat! 

I en stressig värld behöver vi få hitta andingshål och pauser där vi får landa och komma hem i oss själva igen. Hos oss får du möjligheten till att hitta lugn och ro med hjälp av vår nya 2-dagars Inner Peace Retreat den 13-14 maj i Skellefteå. 

På schemat står lugn, glädje och frid som kommer av att du får möjlighet att landa i dig själv, tillsammans med andra i en mjuk och härlig gemenskap med likasinnade. 

Harmoni och välbefinnande kommer när vi får släppa taget om det som ”tagit” oss. Under dessa två dagar har du möjlighet att stanna upp och känna in lugnet och närvaron i en härlig miljö med hjälp av bland annat övningar, meditation, skön musik, spirituell mindfulness, Loving Kindness, fredsceremonier för inre och yttre fred samt intressanta samtal kring livets mysterier och mirakler. 

Priset är endast 1 950kr för två dagar. Betala din kurs med kort, faktura eller delbetaning via Payson. OBS Övernattning tillkommer med 250kr/natt som vi skickar en separat faktura på. Länk till webshop/Paysonbetalning. http://www.loveit.se/sv/aktuellt/shop/

Vill du hellre betala hela beloppet med faktura från oss -så gör din kursanmälan här; >>Till bokningen

Tider:  Lördag & Söndag 10-18
Skellefteå: Vi kommer att vara i Österjörn på Byagården (http://www.skelleftea.se/default.aspx?id=25646) där det även finns ett tiotal platser för eventuell övernattning.

Ladda ner kursblade här; RetreatVår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår