Healingkurs


Blentarp: Helgkurs 20-21 maj 2017
Skulle du vilja lära dig healing? Idag vimlar det av olika tekniker, men källan är den samma! Vi erbjuder dig att öppna upp för intuitiv, andlig healing där du lär dig ge kraftfull energigivande och läkande energi till familj, vänner och ev klienter. Kursen passar både nybörjare men även dig som har lite erfarenhet men vill komma vidare. Vi varvar teori och praktik så att du får en bra grund att stå på. 

Meditation, samtal om hur vi kan lyssna mer på vår inre röst (själen), var healingenergin kommer ifrån och hur allt hänger samman ingår under helgen 

Fakta; Fredag 19-21.30, lördag och söndag 10-17. Pris 2 300:- (för företag tillkommer moms). Kursanmälan gör du här på hemsidan. För mer info, besök vår hemsida eller ring Samya på 0703-44 55 52 Har du behov av övernattning kan detta ske i våra kurslokaler. Annars finns det gott om bra och billiga Bed & Breakfast i Blentarp. Säg till så hjälper vi dig!

Gör din kursanmälan här; Kursanmälan

Gör du din kursanmälan (länken ovan) så skickar vi faktura på anmälningsavgift (800kr) och resterande belopp innan kursstart. Du kan också välja att betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson och behöver då inte göra en kursanmälan - vi får den automatiskt; webshop

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår