Healingkurs


Blentarp: Helgkurs 11-13 nov 2016


Skulle du vilja lära dig healing? Idag vimlar det av olika tekniker, men källan är den samma! Vi erbjuder dig att öppna upp för intuitiv, andlig healing där du lär dig ge kraftfull energigivande och läkande energi till familj, vänner och ev klienter. Vi initierar dig i förmågan, ger dig tillgång till verktyg och tekniker samt låter dig träffa din healingguide så att ni kan börja arbeta tillsammans. Kursen passar både nybörjare men även dig som har lite erfarenhet men vill komma vidare. Vi varvar teori och praktik så att du får en bra grund att stå på. Reiki I och Reiki II initiering ingår (du som redan har en Reikiinitiering II får Reiki III).

Meditation och introduktion till spiritualismen ingår då man ofta öppnar upp även sin mediala förmåga vid healingutveckling. Kursintyg samt dokumentation ingår. 

Fakta; Fredag 19-21.30, lördag och söndag 10-17. Pris 2 300 kr (för företag tillkommer moms). Kursanmälan gör du här på hemsidan. För mer info, ring Samya på 0703-44 55 52 eller maila på samya@loveit.se. Har du behov av övernattning kan detta ske i våra kurslokaler. Annars finns det gott om bra och billiga Bed & Breakfast i Blentarp. Säg till så hjälper vi dig!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår