En kurs i Mirakler

Vi planerar en helgkurs under hösten. Vi återkommer så snart vi har ett datum.

Detta är förmodligen en av de mest omvälvande helgkurserna vi hittills kunnat erbjuda på Love it. Följande ord från inledningen till En kurs i mirakler är troligen de mest citerade orden från Kursen. De sammanfattar kärnan i detta djupgående verk och har en innebörd som för de flesta inte alls är tydlig vid en första anblick:

Kursen syftar inte till att lära ut kärlekens mening, för den ligger bortom det som kan läras ut. Men den syftar till att ta bort de blockeringar som hindrar medvetenheten om kärlekens närvaro, som är ditt naturliga arv. Motsatsen till kärlek är rädsla, men det som är allomfattande kan inte ha någon motsats.

Denna kurs kan därför sammanfattas mycket enkelt på detta sätt:

Ingenting verkligt kan hotas. 

Ingenting overkligt existerar.

Häri ligger Guds frid.

I förordet till EKIM, som Helen Schuman skrev cirka ett år efter att En kurs i mirakler givits ut, säger hon: ”Den är inte avsedd att ligga till grund för en ny kult. Dess enda syfte är att tillhandahålla en väg på vilken några människor kan finna sin egen Inre Lärare.”(Textboken, Förordet, s.14)

Håkan Lundgren har studerat EKIM i mer än 20 år och är den som leder denna helg hos oss på Love it. Du behöver köpa boken om du inte redan har den. Priset som Håkan erbjuder för boken En kurs i Mirakler är 450kr inkl moms. Beställning görs i sådana fall till oss på Love it senast en vecka före kursstart.

OBS - vill du inte vänta på kursstart så rekommenderar vi detta event; James Twyman

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!

 

               

 


 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår