6:e sinnet

Blentarp: Helgkurs 28-29 januari 2017

Har du en naturlig nyfikenhet på, och en önskan om, att använda din intuition i din vardag och i din personliga och andlga utveckling? Då är detta kursen för dig. Här utforskar du ditt 6:e sinne med hjälp av väl fungerande verktyg och två erfarna lärare. Denna kurs riktar sig till dig som har kommit en bit på vägen i ditt andliga utforskande genom erfarenheter inom exempelvis yoga, meditation, spirituell filosofi, Oneness m.m. Du har förmodligen en medvetenhet kring dig själv, din omvärld och inte minst en känsla och vetskap om att vi alla är större och mer än bara en fysisk kropp. Du är inte ute efter att bli medium eftersom du inte enbart har ett medialt intresse utan vill istället använda ditt utvecklade av 6:e sinnet för en större helhet och sak än så i ditt eget liv. Alla människor har ett 6:e sinne och det ska användas för egen del, i sitt eget liv för att finna egna svar och egen vägleding.

På den här kursen får du strukturerad kunskap och praktik så att du lättare hittar och kan lyssna på din magkänsla och inre röst på ett tydligare sätt i vardagen. Du kommer att kunna ha en kommunikation med nära och kära som inte längre är i den fysiska manifestationen och du kommer att få tillgång till den synkronicitet som finns runt dig i ditt liv (och som är så lätt att missa) och på så sätt skapa vägledning och svar för dig själv. Förutom övningar får du också teoretiska kunskaper om hur intuition fungerar och hur den kan tjäna dig i ditt liv. Övningarna är uppbyggda så att du får bekräftelse på att du kan och att det fungerar.

Kursinnehåll;

 

  • Meditationsövningar
  • Intuitionsövningar
  • Förnimmelser genom inre bilder, inre kännande och inre hörande 
  • Chakranas betydelse i kommunikation mellan själar
  • Synkronicitetsövningar
  • Oneness, musik, sharing, medveten närvaro, härlig gemenskap m.m.  
  • Dokumentation ingår 

 

Pris för helgkurs 2 300 krBetala din kurs med kort, faktura eller delbetaning via Payson; http://www.loveit.se/sv/aktuellt/shop/

Tider:  Lördag & Söndag 10-18
Övernattning kan ske i kurslokal. Det finns även STF vandrarhem samt B&B i närheten.

Tänk på att angivna kurstider gäller och ska hållas om annat inte meddelas (vi kan inte ta hänsyn till individuella behov exempelvis flyg eller tåg).


>>Till bokningen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår