Kurser och utbildningar

Love it är ett litet, mysigt och välkomnande kurscenter strax söder om Lund. Att gå en helgkurs eller längre utbildning hos oss ska vara en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser all utveckling som individuell och var och en utgår från den utvecklingsnivå man befinner sig på - oavsett om man är helt nybörjare eller om man arbetat med sig själv en längre tid. Vi erbjuder tydliga teman på våra kurser men de vilar alla på samma grundtema; spirituell (själslig) och personlig utveckling. Som vi ser det har alla möjlighet att finna sina styrkor och begåvningar och som kan användas för ett liv i balans, glädje och harmoni - här får du möjlighet att finna och utveckla dem i din egen takt. Svaren på alla våra frågor och funderingar finns också inom oss - med rätt verktyg hittar vi dem. Vårt mål är att hjälpa dig att gå din spirituella väg så att du kan finna ditt syfte och nå dina mål.

De förhållningsregler som gäller på våra kurser är ganska enkla; Vi visar respekt för varandra, har ett etiskt och moraliskt förhållningssätt till det vi gör och till varandra samt att alkohol/droger inte får medtas eller användas i samband med kurser. Samhörighet, glädje och omsorg är nyckelord. 

Kollektivtrafik tar dig hela vägen och vi hämtar upp i på Sturups Flygplats, Lunds Centralstation och Veberöds C. Vi har möjlighet att under enkla former hysa upp till fem övernattande i kurlokalen. Lokalerna är utrustade med kök innehållande spis, mikro, kyl och frys. Badrum med toa och dusch. Det finns även Vandrarhem och bra B&B i närheten. 

Runt kurslokalerna finns en vacker skog som du kan promenera i.

Läs vad kursdeltagare och klienter skriver om oss: Recensioner

Stipendier:
Vi har förmånen att då och då ta emot donationer från föreningar och privatpersoner som uppskattar vårt arbete och som vill uppmuntra människor att gå kurser och utbildningar hos oss! Vi är förstås djupt tacksamma och förvaltar detta förtroende genom att ge dessa donationer vidare som stipendier till sökande elever. 
2017 donerade Maria Löfgren och två vänner från Föreningen Harmonisidan 4 500kr. Tusen tack till er!!! 
Dessutom sponsrade vi själva med stipendier värda totalt ca 245 000kr till elever.


Under 2018 så har privatpersonen Carolin Nilsson donerat 3 000kr. Vi är djupt rörda, tusen tack Carolin!!!
Love it har hittills i år delat ut stipendier för ca 225 000kr.

Finansiering: Hos oss kan du dela upp din betalning räntefritt direkt till oss alternativt betala via Payson faktura, delbetalning, kort.

Garanti: Om du inte är nöjd med någon av våra helgkurser så får du alla pengarna tillbaka! Läs mer i våra villkor under kursanmälan.  

Våra kurser presenteras även på kurser.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår